SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
ZDENÁL: přímo tu myslím, ale pomotal jsem dva tvoje příspěvky do sebe, sorry
Editoval pafik1605 (11-11-2020 18:44:39)
RCP HLUBOCE SE OMLOUVÁM. JEDNÁ SE O POHODLNOST, LENOST, PŘÍPADNĚ SLABOZRAKOST. JSEM UŽ STARŠÍ ČLOVĚK A NĚKTERÉ VĚCI SE MĚ NECHTĚJÍ ŘEŠIT. MEZI NĚ PATŘÍ I VELKÁ A MALÁ PÍSMENA. POKUD BY TI TO ALE MOC VADILO, POKUSÍM SE PŘIZPŮSOBIT. DISKUZI VĚTŠINOU PŘENECHÁVÁM MLADŠÍM, NEBOT MÁM POCIT ŽE VŠE PODSTATNÉ JSEM UŽ STEJNĚ ŘEKL. NYNÍ MÁM COVID, TAK SE TROCHU NUDÍM A PROTO JSEM SE PARKRÁT OZVAL. ZA DESET DNŮ SE BUT UZDRAVÍM, NEBO ZEMŘU A TÍM SE V KAŽDÉM PŘÍPADĚ PROBLÉM VYŘEŠÍ SÁM OD SEBE.
ZDENÁL: Nemalujte čerta na zeď a přeji brzké uzdravení.
ZDENÁL napsal(a):
MILÝ MOMÁKU, ......SEM RÁD, ŽE MÁŠ STAROU DELTU DTD 210. V DELTĚ TŘEBÍČ JSEM V DEVADESÁTÝCH LETECH SE SVÁŘEČKAMI ZAČÍNAL A DODNES JE POVAŽUJI, POKUD SE LEHCE ZMODERNIZUÍ, ZA VELICE POVEDENÉ STROJE NA JEJIHŽ SILOVÉ ČÁSTI SE PROSTĚ NEŠETŘILO. AT SLOUŽÍ.
Já to prásknu, už ji nemá. Zlobila, tak šla...
Já to prásknu, už ji nemá. Zlobila, tak šla...
Hele J.Bille,v pohodě.Já to skousnu:).Už ji nemám a výřad věcí,které mám nebo ne pod textem,jsem neupravoval od doby registrace.Možná se na to někdy podívám,ale přijde mi to nějak nepodstatný.Místo ní mám ještě starší kraxnu .Vona asi nějak nezlobila,jen neměla ráda o málo víc drátu,tak jsem ji odepsal hlavně v hlavě a to je konec.
Vážený pane Zdenále,s tou osmikladkou jsem to myslel s nadhledem a v legraci,velice si vážím vašich příslěvků,co by zkušeného barda!:)Samozřejmě je jich tu na fóru víc.
rcp napsal(a):
zdenal neber to ako nejake podpichnutie, ale vzdy ked citam tvoje prispevky, mam taky blby pocit! doslova mi to robi zle!
nesnazil si sa opravit ten capslock na klavesnici? mozno by to slo niecim vycistit.......
pochopil by som to tyzden, ale rok pisat vsetko capslock-om?
O co tady vlastně jde?Nás velký písmena učili ve škole .Je to Tvůj názor a každý z nás má na něho právo:).
Netiketa hovorí o tom, že veľké písmená znamenajú, že niekto sa buď rozčuluje, alebo kričí. A to Zdenál v jeho príspevkoch nevyjadruje. Preto som tiež za malé písmená, lebo veľké ma hneď upozornia, že sa niečo deje
Zdenál, tú zváračku Covid nepoznám. To je multifunkcia, alebo svojimi vymyslenými parametrami len nasiera ľudí ?
Zatím si myslím, že tím covidem pouze nasírají lidi a parametry jsou hodně nadsazené. Když tak nečinně ležím doma a poslouchám katastrofické vize našich předních odborníků,vrtá mi v hlavě, jak to, že v Bělorusku ještě žijí nějací lidé, když jediné opatření proti pandemiji mají ráno deci vodky a práci na poli. V mezičase mezi tím se shlukují na ulicích, hulákají v rouškách i bez nich a nic se neděje. Žádné hromadné hroby, žádné mrazáky v ulicích, žádné zdravotnictví. Podle pana Flegra by tento národ již neměl existovat. Že by naším tajným službám něco uniklo?
joj, aspon ze si na tej spravnej strane rieky moravy
ja uz mam nos tak prekefovany! celu jesen pri kazdom navrate na slovensko test, teraz tie sialene testy na slovensku, najblizsie uz aj pri vstupe do ciech test
na jar si ma na hraniciach pomylia so slonom.....
To vypadá na nějaký automat.
Janči napsal(a):
pafik1605 napsal(a):
Osmikladku jsem teda ještě neviděl.
Ešte si nevidel poriadny podávač?
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … _komax.jpg
To je hezký Akorát to není ze svářečky, ale asi z nějaký rovnačky drátu, ne?
To je stroj na kabelovou konfekci. Ty kolečka v levé části jsou pouze na rovnání kabelu, který jde z kluba (bedny nebo špule). Skrz tu trubičku vpravo se navádí do hlavy s noži, která ten kabel odholí a zkrátí. No a zpravila vyhodí někam do bedýnky. Nemá to se svařováním nic společného.
Áno, je to tak. Táto časť slúži na rovnanie kábla pred ďalším spracovaním.
Pre lepšiu predstavu ako to vypadá priamo v stroji: https://youtu.be/VHhEwSTlNSk?t=118
Reliku,sliboval jsi recenzi Kowax 250 Genitig.Moc by mě zajímal názor tebe jako svarece versus trubkar kileroz.