SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Já jsem to dával proto ,že normálně se to neřeší jaký je to matroš. Že i u vlajkové lodi TOP značek se používá plast.
rcp napsal(a):
Zatazovatele su dole v tabulke - krasne a prehladne rozpisane pre kazdu metodu .....
Synergicka:
Amp. 60974-1
40% 100 A
100% 65 A 40% 110 A
100% 70 A 40% 120 A
100% 75 A 25% 170 A
60% 110 A 25% 170 A
60% 110 A 25% 170 A
60% 110 A
100% 85 A
Nesynergicka:
Amp. 60974-1
25% 170 A
60% 110 A
100% 85 A
Sorry za format - mobilom to nejde nejak inteligente skopirovat
Super, díky, skvělá práce!
Jinaaak, plastový podavač má jen ta levnější!
pat napsal(a):
Já jsem to dával proto ,že normálně se to neřeší jaký je to matroš. Že i u vlajkové lodi TOP značek se používá plast.
kluci maju pravdu - blok je blok!
proste sa raz sklames a potom do toho nejdes - ked ta sklame skodovka, nekupis zase skodovku, ked ta sklame plastovy podavac, nekupis opat masinu s plastovym podavacom, ked ta sklame cinska zvaracka, uz cinu nikdy nekupis......
ked uz ta tu takto mam - viem ze tomu transsteelu davas celkom na prd*l (ja som len rekreacny co-ckar) - kolko si na tom plastovom podavaci vyvaril dratu? nejaky problem?
mam sepkandu, ze udajne koncom roka ma byt maly transsteel s pulsom a 4-kladkou ( dakujeme picomigu )- tak rozmyslam, ci menit, alebo zostat pri starom.....
Editoval rcp (07-10-2020 21:00:07)
RCP ....tak já jsem s tím vařil hlavně ty korby AL plechy tak pár špulek jsem vyvařil ale dle času. Vařil jsem potom na těch bazenech přezčasy a mám také roky. Stále tvrdím že ta mašina nejde utahat. Ale serval jsem aretovací matku u te špulky. Zítra pujdu vařit Nějaké hydaulické čelo z AL už to někdo smrkal a ptasklinu nevybrousil jen tam nalepil hrču materiálu. Někteří kutilové udělají více škody než roboty. Vemu asi obě mašiny a uvidím čím to pujde lépe.
Prodat a koupit novou? To jsem řešil jak vyšla MW230i. To by jsi prodával pořád a na to naše prskáni to stačí. Já jsem jvařil hodně na TS2700 a pulz jsem nikdy zaplý neměl. Také problém s podávačem jsem nikdy neřešil jen u migatroniku v předovce je tam jen vazenina a časem to nemaže. Se to přidřelo ale vše v pohodě tak že promáznout a poskládat, musím to dělat častěji a jako prevenci.
Tak mi vcera prisla IDEAL Tecnomig 212 LCD (na zaklade doporuceni od Discovera). Tak uvidime. Kowax mi tu nebyl doporucen a sherman taky ne .
Uz ma někdo realnez zkušenosti s timto setem?
Ja som tu novy a mam osobnú skúsenosť z KOWAX Geni Mig 220 zváračku som spokojný https://www.youtube.com/watch?v=Bh-4et0 … Kn_NLeroKS