SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
tarzan napsal(a):
zdravim, nemate niekto skusenost s kuchynskym odsavačom ako odsavanim nad zvaračsky stol? rozmyšlam si spravit nad stol kde by som zvaral tigom spravit take odsavanie. alebo to je blbost?
Není to blbost, pokud to odsávání půjde do volné trubky maximálně tak 2 - 4 metry dlouhé a do místnosti bude dostatečný přívod vzduchu neboli větrání, to odsávání nepůjde proti podtlaku. Ostatně stejné to je s kuchyňským odsavačem par. Ty ventilátorky v nich jsou silně nízkotlaké, jakmile je ta roura delší nebo ventilátor jde jiným způsobem proti odporu, prudce klesá odsávané množství vzduchu.
Radim ty citas kazde aktivne vlakno vzdy od prvej strany ? lebo tarzan po 4rokoch to odsavanie uz asi ma
a teraz to bude o bielej technike tak radsej ho odrolujem lebo pride dalsi expert ktory reaguje len na posledny prispevok
a moj nastrelovac ruska by sa vyparil ako para do digestora
asi by sme mali riesit klimatizaciu je hooruco - mam velku chut ozivit temu z 2008 ci sa najde taky co mu pozicia flasku
NOVE - NanoRespirator
Cesky Respirator zaujimave fakty ale aj tak ich vozite Zemanovym specialom z Azie
ihlan: To datum jsem musel před tím půl rokem nějak přehlídnout.
a ja som sa tesil ze napises nieco k respiratoru - dal som to do stareho prispevku aby som nedobiehal VAROKa
A co by jsem měl asi tak napsat k respirátoru? Ani ho nepoužívám, mám doma nakoupené roušky, dvakrát po 50 kusech plus nějak 10 nebo kolik roušek jsem ještě získal jinak a mám odebráno z prvního balíku asi 10 roušek. Protože je točím a použité peru v pračce. Takže ty dva balíky roušek mně vydrží minimálně do konce tohoto roku, i kdyby covid po celý rok zuřil naplno.
Jeden jediný respirátor mám připravený, kdyby načalstvo napadlo, že například do autobusu nebo na úřady už rouška nestačí a je třeba respirátor.
Jinak by asi šlo ty roušky nouzově používat jako určitou ochranu proti zplodinám ze svařování tam, kde třeba není odsávání.
Už je více firem v ČR, které vyrábí kvalitní respirátory. Sice jsou dražší, ale kvalitní a když si ale člověk spočítá kolik stály náklady na tu ruskou obludu(čti letadlo Ruslan), tak i respirátory za 100,- kč jsou pořád levné. Jenže naše vláda to nechce z nějakých tajných důvodů pochopit a pořád sem budou raději tahat OP z číny. Podle mě v tom je nějaký hooodně velký podvod.
ihlan napsal(a):
.............
Ked uz nic tak maju peknu flasku dezinfekcie
..........................
ja kupujem dezinfekciu vyhradne slovenskeho povodu - ked uz nic ine, aspon podporim slovensku ekonomiku
velmi dobre skusenosti mam s doublepack-om od GAS FAMILIA Stara Lubovna
+
Editoval rcp (21-03-2021 18:58:36)
Ak nemate lepsi zabavny program v telke tak celkom vtipny parik o respiratoroch.
Ked uz nic tak maju peknu flasku dezinfekcie
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/respi … zpravy_rsr
Ceske respiratory
https://plus.rozhlas.cz/sites/default/f … 33b2bd.mp3
skuste si tie tapety a politiku odpustit. Dal som sem vcera ako zaujimavost ze v CZ mate vyrobcu respiratorov
a ti dvaja bradaci tam boli uz pomaly mesiac to si nikto nevsimol ale ked ozivim prispevok spiatocnici Priklad
zacnu citat temu asi od zaciatku a docitaju tak do polovicky a pregrcaju chlastom
a nova informacia totalne zanikne.
Asi som to mal pridat potichu do povodneho prispevku a nikto by si to nevsimol a link by tu ostal ako v archive.
Takze si ten svoj prispevok dam za Vas a budem to robit dovtedy kym s tym chlastom prestanete.
Islo mi pustit informaciu ze uz mate v CZ vyrobcu a mozete si kupit cisto cesky vyrobok a nie tie debilne
XIANFUNG co ked mame za usami budeme narod odstavajucich usi. kratke gumicky z ktorych po hodine bolia usi.
Update 22.3.2021 18:30 (dal som to potichu lebo je to bradac z chlastacieho videa) a zase by nalievali joe a rcp
Aaron Günsberger 2 diel
Editoval ihlan (22-03-2021 18:46:30)
nie som ich obchodny agent, ani nic ine, ale myslim ze pod zvaracsku kuklu sa v pohode zmestia... https://www.starofdavidson.cz/