SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
ty kravo!!!! ja nestacim gulat ocami!
zacneme s tym, ze hladame AC/DC s vodnym chladenim >> potom cez jasica zabocime do potraviny a farmacie (2mm stena 60amp max) - male medzipristatie u esabu, gysmi, telwin (drzte si kundy, ideme s kvalitou z kopca!) - uz som cakal len einhel, alebo gude
potom nejake transpockety (skrtacka) - to bude investor v tom pivovare v p*ci, az to uvidi
a nakoniec skoncime pri DC bez vodneho chladenia za 50kolikov
ak mozem este nieco do tohto gulasu pridat, tak potom toto - to tu este nikto nedal - ked nic ine, aspon dobru znamku za originalitu dostanem
https://www.fronius.com/en/welding-tech … anstig-210
nove modely od fronika, zrovnatelne s "bielou technikou" nado mnou, cenu nepredpokladam vyssiu ako tych 50kolikov
(starsi model sa predaval za 39kolikov)
Editoval rcp (11-08-2020 21:30:58)
A jako co? Si myslíš, že ze kdyz budes mit mašinu 150 000 a 50 000 ze v tom bude extra rozdíl? A kdyby si četl poradne psal jsem že AC chci navíc ne že je potřeba!!! Tak se hoď do klidu
spytam sa teda inak? preco nie ten jasic, co mas doteraz?
vymenit suchu DC masinu 180A za inu DC suchu masinu 200A s doplatkom 50kolikov - tomu hovorim dobry obchod!
neviem, ako radu vlastne ocakavas.....
cisto DC masiny s vodnym chladenim sa robia (esab caddy tig, fronius transtig, ewm, .....) - problem je, ze cenou sa uz hodne priblizuju podobnemu AC/DC modelu - takze je rozumnejsie si uz rovno za ten hlinik nieco malo priplatit
PS: pokial si v dnesnej dobe (ked je po dobrych zvaracoch popici dopyt, firmy sa predbiehaju s hodinovkou 20 a viac €/hod) nedokaze zvarac-potrubar (elektraren, pivovar, farmacia, ....) zarobit za 3 mesiace na spickovu profi masinu (bielu, cervenu, modru - je to jedno), tak je niekde chyba!
Editoval rcp (11-08-2020 22:31:37)
RCP...... no kde se flákáš konečně někdo táhne za jeden provaz . Já jsem mu radil barevnou krabici s činy a chlazení flaša od okurek. Take jsem názoru že svářeč takové urovně nemusí přemýšlet jakou mašinu si může dovolit.Prostě si ji koupí.
DOVOLÍM SI NABÍDNOUT JASIC E202. MYSLÍM . ŽE SNESE SROVNÁNÍ SE VŠEMI TOP ZNAČKAMI ZDE VYCHVALOVANÝMI. JE TAKÉ S VODNÍM CHLAZENÍM A VOZÍKEM.
ZDENÁL napsal(a):
DOVOLÍM SI NABÍDNOUT JASIC E202. MYSLÍM . ŽE SNESE SROVNÁNÍ SE VŠEMI TOP ZNAČKAMI ZDE VYCHVALOVANÝMI. JE TAKÉ S VODNÍM CHLAZENÍM A VOZÍKEM.
Jasic e202: vyhledávač mi nic nenabízí. To se to pak srovnává. Klidně i s froníkem za 300
Ved sa to da nájsť v pohode.
Jasic TIG-315P AC/DC (E202)
Tono78 napsal(a):
Ved sa to da nájsť v pohode.
Jasic TIG-315P AC/DC (E202)
A že jsi sem nedal link na tu mašinu. Pořád mě to dává jiný, jen ne tenhle.
https://jasic.ua/product/tig-315p-acdc-e202-711
Tak neviem ja tu zvaracku nepoznám ale našiel som toto. Skôr by mohol napísať Zdendal keď ju ponúka
Tono78 napsal(a):
Tak neviem ja tu zvaracku nepoznám ale našiel som toto. Skôr by mohol napísať Zdendal keď ju ponúka
Vót mašína .
Na našich webech jsem jí nenašel. Možná má takovýhle označení jen pro ukrajinu... ?
pafik1605 napsal(a):
Tono78 napsal(a):
Tak neviem ja tu zvaracku nepoznám ale našiel som toto. Skôr by mohol napísať Zdendal keď ju ponúkaVót mašína .
Na našich webech jsem jí nenašel. Možná má takovýhle označení jen pro ukrajinu... ?
zle si hladal https://jasictech.com/Products/Productl … nt/TIG/510
JASIC je aspon znacka priamo z fabriky....
Editoval ihlan (12-08-2020 17:24:26)
ihlan napsal(a):
zle si hladal https://jasictech.com/Products/Productl … nt/TIG/510
JASIC je aspon znacka priamo z fabriky....
To ne já, to vyhledávač (Seznam). Nic mi nenašel. Špatná politika Jasicu. Asi se jim nechtělo zaplatit
Editoval pafik1605 (12-08-2020 17:29:29)
rcp napsal(a):
spytam sa teda inak? preco nie ten jasic, co mas doteraz?
vymenit suchu DC masinu 180A za inu DC suchu masinu 200A s doplatkom 50kolikov - tomu hovorim dobry obchod!
neviem, ako radu vlastne ocakavas.....
cisto DC masiny s vodnym chladenim sa robia (esab caddy tig, fronius transtig, ewm, .....) - problem je, ze cenou sa uz hodne priblizuju podobnemu AC/DC modelu - takze je rozumnejsie si uz rovno za ten hlinik nieco malo priplatit
PS: pokial si v dnesnej dobe (ked je po dobrych zvaracoch popici dopyt, firmy sa predbiehaju s hodinovkou 20 a viac €/hod) nedokaze zvarac-potrubar (elektraren, pivovar, farmacia, ....) zarobit za 3 mesiace na spickovu profi masinu (bielu, cervenu, modru - je to jedno), tak je niekde chyba!
RCP
Ogare ty tu zase sypeš To co jsi tady napsal si lépe říci nemohl Víš že já bych se k tomu nevyjadřoval, ale musel jsem. To v odstavci začínajícím takto PS: Pokial si v dnesnej....
To je problém dnešní doby, lidi co do nářadí investují, svářečky,elektro a td. Jsou bráni za blbce. Protože kupují předražené svářečky, elektro a td! (mluvím ze své zkušenosti) Mnohdy dělají za méně, něž profi borci kteří valí atomové sváry. S firemním nářadím. Ve finále mají tu drzost ti říct na co to kupuješ, kolik si za to dal. Ale už se nepodívají na to že to co jsem dal za mašinu oni dají za super bombovej Apple notebook nebo telefon.
Já mít možnost dělat v ČR. potravinářskou nerez. Tak bych byl rád že je více keš a můžu více investovat do vercajku. Je to asi o smýšlení každého z nás.
Byl jsem dnes u vody a říkám kouknu na jeden dříve fajn server kde ses něco dozvěděl ale vrátilo mě to do reality. Je to stejné ba na opak horší.
Chlape měj se ať se ti daří.
RCP ty tomu rozumíš?
Mil94> cau, konecne nieco napises aj tu uz som myslel, ze si to tu vzdal...
Pat> rozumiem
Milda je tiez zvarac.....Milda zvara potrubie (na hovna )...... Milda si zarobil na profi znackovu zvaracku na zaciatku..... Milda sa moze spolahnut na profi znackovu zvaracku, ktora ho "zivi".... Milda si celkom pohodlne vydela aj na toho spominaneho ajfona... Milda zvycajne nema potrebu na svarforum pisat debilne prispevky, ze hlada nieco, ale nevie co...
Skus uhadnut, aku farbu ma mildova zvaracka?
Editoval rcp (12-08-2020 20:46:08)
RCP tak to jsem nevěděl to se omlouvám a barva je mi jasná.
JASIC E202 315 AC/DC MÁME BĚŽNĚ V PRODEJI A TO V SUCHÉ VERZI BEZ VOZÍKU- CENA CCA 32 000KČ, NEBO JAKO KOMPLET S VODNÍM CHLAZENÍM A PODVOZKEM ZA CCA 64 000 KČ. JE TO CELKEM NOVINKA, ASI PŮL ROKU STARÁ. CO SE TÝČE KVALITY, SVAŘOVACÍCH PARAMETRŮ A MOŽOSTI NASTAVENÍ JE TO DOSTI DOBRÉ, SROVATELNÉ SE VŠEMI TOP ZNAČKAMI.
.....a nixon ma riesenie svojho problemu!
ac/dc s vodou, zostane verny znacke, zdenal mu da slevu 4000, aby sa vosiel do 60000,-
aj to pivo uz bude chutit lepsie
ale ak by mu predsa len na vernosti nezalezalo, je na uvazenie:
https://www.naraditechnik.cz/svarovaci- … ver250twt4
ac/dc s vodou, vozik, naviac mig/mag
rodny list rovnaky
este mu zostane cca 12000,- na kuklu a flasky
myslim, ze aj spokojnych majitelov jettigov tu je minimalne tolko, ako spokojnych uzivatelkov jasicov
Editoval rcp (13-08-2020 13:32:43)
Našel jsem manuál na Jasica 315. Je to z mého pohledu velmi zajímavé. Vč. řízení s chladící jednotkou.