SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny,
rád bych se prosím zeptal, zda nemáte někdo nějakou zkušenost s touto malou svareckou od Lincolnu.
Neresim zatezovatele atd, je to na doma, svařování jeklu vinklu, pasoviny, tloušťka max 5mm.
Vim, že trubickovy drát je drahý a neekonomický, ale mě spíš zaujalo to, že je to Lincoln za malé peníze.
Předem Vám děkuji za jakekoliv odpověďi. 👍👍
https://www.grandic.cz/trafosvarecky-in … o2-lincoln
Za tu cenu se dá pořídit slušná svářečka, která bude umět navíc i svařovat... Pokud vezmu pak cenu materiálu, tak za tu 1kg cívku trubičky pořídím 5kg drátu i s Co2 plynem...
Kukni třeba na Spartus Easymig 185... ten mm teď doma na test, ještě jsem ho ani nevybalil, ale dle specifikace je supr... A taky můžeš použít i tu předraženou trubičku...
Je to slaba zvaračka ))
Lincoln na trubicku bez eurokonektoru hm... asi ako KEMPI a este aj ventilom v horaku myslim ze doba
pokrocila a nebudeme si kupovat trabanta ked mozeme aspon fabiu ked to ma byt cervene tak napr
je to v cene toho lincolna 8900 czk a este aj ostane na ten stit (kravina) treba kuklu aj ta sa zmesti do tej ceny.
Tahle svářečka s udávanými vlastnostmi je odhadem předražená 2x. Nebrat. A to jsem na Lincolny vysazenej.
Jestli chceš svářečku do 9 tisíc, tak něco jinýho. Bude to čína, samozřejmě. Jak jinak.
Jestli chceš slušnýho MIG/MAG Lincolna, tak budeš muset přitlačit.
Editoval pafik1605 (09-08-2020 12:09:35)
Díky za Vaše reakce. Ten Spartus nevypadá zle a je fakt, že to splní mnohem lépe, to, co potřebuju, než ten Lincoln. Mě šlo o to, že nechci kupovat něco za 20 tis. Zatím mě to přijde na to moje prskaní zbytečné a předpokládal jsem, že Lincoln je dobrá značka, která by měla i něco vydržet. To je celé. 👍👍 Ještě jednou děkuji za Vaše rady 👍
Lincoln JE dobrá značka, ale holt dělaj široké spektrum strojů. Nevíš, jakou marži má na tomhle stroji prodávající. Já bych si tipnul, že jako drogovej dealer
a je dost mozne ze toto ani lincoln nevyraba len na to lepia logo nad tym si neuvazoval?
Nieco podobne ako EVERLAST alebo Hobart alebo to tretie "Cisto americky brand"...
Editoval ihlan (09-08-2020 12:25:07)
Ihlan: Myslíte Millera? Tuhle hračku od Lincolnu nebo podobnou jsem kdysi dávno viděl v ostravě u Gerycha. Servisák tam s ní svařoval a smál jsem se. V té době jsem měl Telwina Bimax a proti tomuhle to byl Mercedes.
Editoval varok (09-08-2020 13:26:02)
Dělá to Lincoln Europe (pšonci) https://www.lincolnelectric.com/en-gb/E … t=K14000-1(LincolnElectric_EU_Base)
Jinak podle váhy je tam pravděpodobně klasický trafo aj zbytek.
Ještě jednou všem děkuji za názory. Zeptal bych se ještě na Vas názor na Kowax carimig 160 IQ.
Děkuji moc
pytat sa mozes
1) najlepsie v teme ktora sa tak vola a nie v teme lincoln ze ano
2) pafik uz na Carimig odpovedal
3) pripadne aj dalsi
prave preto je vhodne nemiesat hrusky so slivkami....
Editoval ihlan (09-08-2020 17:44:47)
ihlan napsal(a):
.... prave preto je vhodne nemiesat hrusky so slivkami....
Správně. Hrušky a slivky se maj kvasit a pálit zvlášť
nikdy by som nepovedal, ze vyber tej "spravnej" zvaracky da tak zabrat - musim tam hore mat aspon 3 straznych anjelov, ze ma od tohto oslobodili......
rcp napsal(a):
nikdy by som nepovedal, ze vyber tej "spravnej" zvaracky da tak zabrat - musim tam hore mat aspon 3 straznych anjelov, ze ma od tohto oslobodili......
Máš dobrýho strážnýho anděla, ale jak známo, nic není zadarmo. Podívej se na svoje vybavení, kolik tě ten strážnej anděl stál...
Takze to vlastne ani nie je anjel ale slapka jedna uplatna....
jojo, to je život
Ale nesmíš to říct před pánom biskupom