SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Aha. No já jsem koupil nedávno originál láhev se směsí 82/18, tak uvažuji jestli jet auta tím nebo se vrátit k čistému CO2.
Na shnilotiny mi to příjde jako nesmysl, plácat směs.
Abych se alespoň trošku vrátil do původního tématu. Otázka spíše na Discoveru, jestli nebude náhodou vědět, jestli ty svářečky Sherman opravdu vyrábí ta samá firma jako Jasic mašiny. Protože některé modely jsou opravdu úplně stejné.
Varoku tohle fakt nevím. Co vím určitě, že tato značka co do kvality je hodně pod úrovní takové té normální čínské kvality (Ideal, WF, Jasic...). U modrýho se sakra šetří kde se jen dá. A u těch zbylých je to o neschopnosti hlubší výstupní kontroly před prodejem (tady narážím na WF...tam mě to mrzí opravdu nejvíce)
Editoval Discovera (31-07-2020 08:48:35)
Nevadí, jen jsem se ptal jestli náhodou nebudeš vědět. Před nějakou dobou myslím tady někdo dával nějaký Jasic, myslím ten ARC 140, ten je oranžové barvy a k tomu někdo dodal Sherman úplně stejný jen ve světle modré barvě. Tak jsem usoudil, jestli to nevyrábí ta samá firma. No a u Choboly mi kdysi říkali, že firma Jasic vyrábí jedny z nejlepších čínských svářeček, že je to obrovská firma, která má svoje vývojové oddělení apod. Tak jsem jednu dobu o nějaké Jasicu uvažoval, ten MIG/MAG 160 co má tady Taggerxx, ale už ho potom neměli. Kdyby ty Sherman vyráběla stejná firma, tak by mě teď hodně dostalo, že ty Jasicy všude každý chválí a Sherman mašiny že by byly takové nepovedené. Ale třeba to je celé úplně jinak. Nevím.
pre slovenskeho nadejneho zvaraca
https://dom.bazos.sk/inzerat/115188491/ … nergic.php
DIGIMIG 200 SYNERGIC....355Eur
DIGIMIG 200X SYNERGIC....369Eur
DIGIMIG 200 PULSE SYNERGIC....499Eur
Editoval rcp (25-08-2020 20:41:05)
Ale z venku je to stejně krásná mašinka.
Kastli má pěknou hodně svářeček, ale umí to h...o.