SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj, protoze nefunguje bazar, pisu sem. Tato svarecka je ve skvelem stavu vcetne horaku, ktery jediny jevi mirne znamky pouzivani. Svarecku prodavam i s originalnim tig pedalem. Koupeno primo od vyrobce Fachowiec v 03/2020. Stale je jeste 20 mesicu v zaruce. Cena za svarecku vcetne horaku Parker a tig pedalu je 16000kc. Mohu take pridat kvalitni tig pen od firmy Rehm/Scapp za 600kc, pripadne pak levne tig draty, tig prst a dalsi. Piste nebo volejte na 731625809. Jsem z Litomericka, ale pravidelne jsem v Praze, Ceske Lipe a Usti nad Labem pro pripadne predani. Fotky mohu zajemcum poslat
Editoval marruz (20-07-2020 17:15:18)
kdybys to napsal před týdnem tak bych o tom možná uvažoval (už jsem si ho ale koupil).
Ale jen poznámka k té ceně.. JetTigMini s pedálem se od Fachowiec dá koupit za 2850PLN.. S dopravou je to kolem 18.000 korun doma.
Po roce používání bych čekal nižší cenu než 16.000... ale třeba to někdo vidí jinak
Děkuji za upozornění na nepřesnost, doplnil jsem, že svářečka byla zakoupena 03/2020, takže v záruce ještě 20 měsíců.
Stránky: 1