SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jen tak mimochodem, pár obrázků z bříška Alfa In Homer 181
https://youtu.be/dqjdR3tBU5g
Editoval SITMIR (08-07-2020 17:13:46)
To jsou vaše obrázky? Nakonec jste koupili ten Alfa In?
To je z výstupní kontroly v Alfě.
Aha, jsem myslel že už jste toho Homera koupili.
Pořád váhám s tím Omicronem 176ls. To jištění 25A mi nedá spát. Mám obavu že při vyšším výkonu mi to bude vyhazovat jistič a budu se trápit.
A staví ten Alfain v Čechách z čínského pajšlu, nebo už je to komplet čínská krabice, kterou v Čechách pouze někdo polepí?
Prej to staví tady.
SITMIR napsal(a):
Pořád váhám s tím Omicronem 176ls. To jištění 25A mi nedá spát. Mám obavu že při vyšším výkonu mi to bude vyhazovat jistič a budu se trápit.
Při vyšším výkonu mi typ 195 jistič snad nevyhodil, jen při startu někdy vyhodil 16B. Měli to v servisu na doladění a bylo to pak o hodně lepší, nakonec jsme se dostali k jističi 20A a to je OK. Jinak jistič 16C mi párkrát vyhodil při startu i Picomig
No ono by asi pak bylo řešení natáhnout jednu fázi ze zásuvky na 380.
No mě zatím ten Gamastar 176L nevyhodil ani 16A jistič, ale mám typ C. Hlavní jistič v rozvaděči je 20A/B. Ale na maximum jsem s tím zatím delší dobu nesvařoval.
No uvidím jak to dopadne. Dostal jsem zajímavou nabídku na PERUN 200 MIG MAN PFC + hořák PARKER SGB 240 4m za cca 20 tisíc tak mám o čem uvažovat. Powermat včera taky odjel do světa .
Editoval SITMIR (09-07-2020 12:29:18)
Jees ked mas typ 195 tak mohol by si napisat ako zvara pri mensich prudoch s co2 + ako s elektrodou ? Kamos rozmysla ,ze by mu stacil do dielne ale nemali tu 195 na vyskusanie v obchode
Tak rozhodnuto a objednáno....... IDEAL Tecnomig 212 LCD + Hořák BINZEL ABIMIG A T 155 LW - délka 3 metry
Tak gratuluji, snad už budete spokojen.
Díky moc. Podle recenzí nejspíš ano.
Ja bych Te pak poprosil jestli bys nemohl srovnat ty dva hořáky. At vim jestli koupit ten Binzel. Dekuji
Určitě zkusím, není problém ale záleží kdy to dorazí.