SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Pokavaď je to práce na klasických mašinách soustruh fréza 300-500 podle složitosti, když svařování s vlastní kostrukční iniciativou (ohýbání vymýšlení) tak 300-500 na bruskách na plocho a nakulato 500 no a řiká se na cnc čkách okolo 1000. Taky jsem už slyšel že jsem drahej, ale radši dělat míň za víc než naopak. Taky se mi občas stává lkuriozní dotaz že v polsku to udělají za 6000 a za kolik by jsi to uděla ty :-)))) To beru do ruky plamenomet.
Díky všem za konkrétní návrhy, myslím, že už mám vzor pro kalkulaci. Takže když mu dám 150,- na hodinu, tak bude muset být spokojenej .
vyrobca: no, má Volvo XC 90, to bych mu musel dát cenu, jako by měl Bentley . Ale má ho už dlouho, takže asi tak moc bohatej nebude. Jednou si našetřil a bude ho mít, dokud bude v pořádku.
Vyrobca, podla auta hodnotit susedov je take slovenske... Moj sused ma zaroven S120 a novy mercedes GLC, tam by si mal aku sadzbu?
jean - toto som pochytil od dobreho kamosa ktory sa venuje autam.. ma servis.. vravel, ze ked potrebuje na nieco dobru cenu, tak zasadne ide za remeselnikom v tom najlacnejsom aute ktore ma po ruke - favorit, forman, felicia...
Tvojmu susedovi by som dal cenu ako keby jazdil v Tesle.. :-) Vsak pan ma dokonca veterana.. :-D
Pafik
bacha jestli neklame tělem (myšleno Volvo) já kupuju pořád stejný model auta a stejnou barvu dokud se vyrábí ve frekvenci skončení
úvěru. Mám image DP Praha Citroen Berlingo
Vvyrobca, tak to som rad, ze tu takych kretenov nemame.
Editoval jean (28-06-2020 10:14:45)
milosak napsal(a):
Pafik
bacha jestli neklame tělem (myšleno Volvo) já kupuju pořád stejný model auta a stejnou barvu dokud se vyrábí ve frekvenci skončení
úvěru. Mám image DP Praha Citroen Berlingo
XC90 už se rok dělá v novém designu. A on má pořád starej.
vyrobca napsal(a):
zasadne ide za remeselnikom v tom najlacnejsom aute ktore ma po ruke - favorit, forman, felicia... :-D
tak tak - toto platí všeobecně, chtěl jsem se u tebe zastavit na cigáro, až pojedu na Meder.
Radšej se nestavím, mohl by jsi mě zahnat s mojím autem
Bouraci ale ty mas uz stareho baworaka co u nas uz take auto nechcu ani cigani lebo maju novsie z anglicka na splatky Ze na tom veteranovi uz budes nenapadny .Skoro ako suplikar
Sme všeci čučkaři....Včera byla dcera u holiče,20 minut se kolem ní motal,pak působila 20 minut chemie,5 minut umývání,15 minut sušení no a litr v "zádeli"
Jo, to jsme. Tisícofka za hodinu, dobrej vejvar. To už je skoro jako drogovej dealer
Už tohle uzavírám, práci jsem odevzdal, odměnu dostal, jsem spokojenej a soused nejspíš taky. I když při vyslovení částky se malinko zarazil, ale když jsem mu vysvětlil strukturu té částky, tak mi přidal ještě tisícovku . Takže všem ještě jednou díky.
Ládes:
Na margo toho holiče.
Jen obyčejné,
pánské hlavy ostříhání
pod 10 EUR
už není k mání.
Ostříhání manželky,
tak na to už nestačí ani naše výdělky.
Nejraději by je poslal do ....
Welda napsal(a):
......
Ostříhání manželky,
Manzelky? to snad nie!
Editoval rcp (01-07-2020 10:14:05)
Welda napsal(a):
Ládes:
Na margo toho holiče.
Jen obyčejné, pánské hlavy ostříhání pod 10 EUR už není k mání.
No takto ja si pisem ceny co som dal tym zenskym za 15min ...nedavno som platil 9.50 v cene bola aj RUSKo jednorazove
ale 2 roky spatne som este platil 6.50 a ked skoncila ze 7.50 lebo ste to mali dlheeeeeeee tak pridala
ale zvazujem ze za 12e kupim strojcek a risknem to s pani domacou a mam to dozivotne vybavene (usetrene)
aj ked asi doplatim ked pojde ona k tej istej kadernicke
To chce nápady.
Když chci koupit něco nákladnějšího, věnuji delší soustředěný pohled manželce a ,,hele, kdy jsi byla naposled u holiče? Tak tu máš pajdu, drobné si nech. Jedu do města koupit nějakou mašinu, tak jestli chceš vezmu tě sebou,,.
Funguje to.
ihlan napsal(a):
lebo ste to mali dlheeeeeeee tak pridala
To ti měla dát slevu. Asi se spletla.
Na mně zas nevydělá nic,protože co vlasů neopálí oheň nebo nepodlehne zkoušce ostrosti během broušení spolehlivě stráví zastřihávač vlasů a protože jsem na tančení před zrcadlem "tvor líný" beru to cu grunt úplně u spodku(dokud něco padá tak stříhám,zbytek doladím pomocí druhého zrcátka)
Jo, Ládesi, takhle stejně časem dopadneme všichni. Protože ještě nějaký porost po celé hlavě mám, tak se nechávám stříhat mašinkou na 6 mm. Když si mě před dvěma týdny řekla holička, ke které chodím už třicet let, místo o kilo o 150 Kč, tak jsem byl nepříjemně překvapen. První cesta ve městě vedla do OKAY pro zastřhovač. Manželka sice reptá, že mi to zastřihovat nebude, ale to snad zlomím, protože "navštívila" v pátek svou kadeřnici, ke které chodí už dvacet roků, přišla sice s udělanou hlavou, ale taky s vytřeštěnýma očima kvůli penězům.
Pafik zřejmě našel dobrý poměr mezi cenou a sousedskými vztahy. To je svým způsobem umění. Já jsem srab, a proto od doby, kdy mě přestal jeden soused zdravit kvůli naúčtované ceně za drobný svařenec, už pro sousedy nedělám.
10-15€ na hodku prace + spotreba drotu/elektrody. Elektriku priestory zvaracku mu das v cene.
Ste mi tady zprznili vlákno
Taky mám strojek už dlouho. V zimě nestříhám, v létě na nulu, na jaře a na podzim na 3 mm. Strojek je dávno zaplacenej.
Jirkati: Základ je slušnej soused. A když dostane slušnou cenu, všichni jsou spokojení
Ládes napsal(a):
...(dokud něco padá tak stříhám,zbytek doladím pomocí druhého zrcátka)
Mám úplně stejný systém!
Za posledních 25 let mám už třetí strojek, náklady mizivé. Ale ty ušetřené částky za holiče jsem stejně nikdy neviděl...
Welda napsal(a):
Ládes:
Na margo toho holiče.
Jen obyčejné,
pánské hlavy ostříhání
pod 10 EUR
už není k mání.
Ostříhání manželky,
já chodím do učňovského - pánské ostříhání + úprava vousu = 65CZK (2,44€)
Strojkem vlasy i vousy zkrátím a načisto mi pomůže manželka. Tak to funguje už řadu let. Za tu dobu je strojek
mnohonásobně zaplacený.
kemppin napsal(a):
Strojkem vlasy i vousy zkrátím a načisto mi pomůže manželka. Tak to funguje už řadu let. Za tu dobu je strojek
mnohonásobně zaplacený.
Presne tak ja, jiz nekolik let. Odpada i cesta k holici, trefovani se do jeho oteviraci doby, vymysleni co na sebe abych to pak hodil do pradla kvuli vlasum, cekani u holice. Proste se doma pred sprchovanim ostriham.