SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chlapi neměl by někdo okolo Brna žáruvzdorný plech a síle min. 6mm a rozměr 250x250 mm?Je to do kotle nad trysku aby se neucpávala . Zkoušel jsem co jsem sehnal a nejdýl vydržel nějakej nerez než se to přepálí . Už mě to nebyví furt to spravovat .
To by chtělo ocel 17255, já můžu sehnat jen 17240 - obyč nerez...
Je to na dřevo plyn , prostě kdyby měl někdo kousek něčeho kvalitního tak bych byl rád protože kupovat celou tabuli ve feroně je na h.....
Editoval cipisek32 (06-02-2010 19:08:11)
co mas za tip ze se ti ucpava triska ?
A co takhle litinový tál ?
Jinak správnou připomínku má Frank. Takže pokud vysokolegovanou ocel, tak spíš chromovky, s niklem max. do 4 %. Např. 17 153.
Ježiš mě je jedno co ! Ptal jsem se jestli někdo nemá kousek něčeho kvalitního .
Zkus kontaktovat Progresi.Nabídku mají na netu na www.progrese.cz a uříznou ti co chceš a kolik toho chceš-je to jedna z mála firem co vyjde vstříc i požadavkům maloodběratelů.Osobně bych zkusil nějakou žáruvzdornou nebo žárupevnou ocel.V editu když tak hodím nějaké číslo v závislosti na nabídce zmíněného prodejce.
Edit:v uvedeném rozměru jsem tam nic nenašel,ovšem vím že ne vše co mají skladem mají na netové nabídce.Zkus jim zavolat mají poměrně velkou nabídku 17 134 a 17 153. ;-)
Editoval Ládes (08-02-2010 22:09:17)
anebo zkus v brně www.wirpo.cz
Dobré téma dostal jsem díky tomuhle tématu dobrý nápad díky moc.
Mám levé ruce, a už dvakrát se mi povedlo rozbít sklo u krbových kamen. Sklo je vypouklé a proto musí být originál náhradní díl (cena něco málo přes 7000 Kč).
Mám ideu, že bych místo skla nechal u klempíře ohnout podle dvířek žáruvzdorný plech místo skla. Na vzhled jsem rezignoval.
Měl by někdo nápad z jakého materiálu by měl být žáruvzdorný plech pro toto použití a jeho tloušťka?
Popřípadě kdo by ho byl schopný dodat? (www.progrese.cz, www.wirpo.cz ...?)
třeba 1.4541
1.4404 dělají komíny .
http://www.inoxspol.cz/prevodni-tabulka … brika.html stačí hledat.
Větší problém bude někde sehnat jen potřebný kus. 1-2mm bohatě stačí.
Nebo udělat rámeček a slídové okno xD
Děkuji za odpověď.
Popravdě se v této problematice moc nevyznám a nerad bych tam dal něco, co nevydrží, popřípadě něco co mě zrujnuje.
Slídové okno mě nenapadlo, bylo by to možná lepší. Podívám se co by to obnášelo a pak se rozhodnu, co dál.
Rozhodne bych volil POUZE slidove reseni.