SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj,
chtěl bych se zeptat - nebyl by někdo z Kutnohorska a širšího okolí (do +/- 50km) ochotný udělat se mnou praktický úvod do MIG/MAG sváření? Nejde mi o získání svářečského průkazu (předpokládám, že budu v budoucnu vařit jen drobnosti kolem baráku), ale o praktické seznámení s MIG/MAG svářením na den - dva s elementárními základy, abych pak mohl dál zkoušet (zůstala mi z pozůstalosti fungl nová, ještě ani nesestavená svářečka TELWIN Technomig 180 Dual Synergic s lahví CO2 a veskerým příslušenstvím, tak bych ji rád využil). Najde se někdo, nebo poradíte na koho se obrátit?
Diky moc.
Obraťte se - pokud se tady nikdo nenabídne - na nejbližší Svářečskou školu a nechte se zaškolit na MAG podle normy ČSN 050705. Jde vyloženě o krátkodobé zaškolení na danou metodu, kdy sice nebudete mít žádný Svářečský průkaz, ale doklad o absolvování zaškolení, který uznávají hasiči i pojišťovny.
STANLEY_PRG napsal(a):
Ahoj,
chtěl bych se zeptat - nebyl by někdo z Kutnohorska a širšího okolí (do +/- 50km) ochotný udělat se mnou praktický úvod do MIG/MAG sváření? Nejde mi o získání svářečského průkazu (předpokládám, že budu v budoucnu vařit jen drobnosti kolem baráku), ale o praktické seznámení s MIG/MAG svářením na den - dva s elementárními základy, abych pak mohl dál zkoušet (zůstala mi z pozůstalosti fungl nová, ještě ani nesestavená svářečka TELWIN Technomig 180 Dual Synergic s lahví CO2 a veskerým příslušenstvím, tak bych ji rád využil). Najde se někdo, nebo poradíte na koho se obrátit?
Diky moc.
Tak já pocházím z Kolínska, ale Kutnou Horu a okolí znám velmi dobře. Pokud vím, zde na fórum přispívala slečna Evita a ta pracovala ve Svářečské škole v Uhlířských Janovicích. Mimochodem jsem tam také krátce působil ve firmě Kooperativa... Tak tady máte tip...
https://www.stsuj.cz/cs/oznameni-pro-sv … -rmv/i279/
http://www.kurzysvareni.cz/kontakt.html
Stránky: 1