SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zháňam schému na zváračku SMA 250-1 (MEZ Brumov),ak by mi ju niekto poslal na mail bol by som mu velmi vďačný. zdenko@enduro.sk
Zkuste se poptat v sousední rubrice "» Svařování a svářečky všeobecně » schémata". Firma Triosvar Brumov dodává díly na stroje bývalého MEZ Brumov, možná by měli i schema.
nemá prosím někdo nevyužitou desku elektroniky na tuto svářečku?
případně celou SMA 250 na díly - protihodnotou mohu v případě zájmu nabídnout funkční UTA 200 prošlou kovošrotem, má pokroucené plechy, nicméně funguje, šlo by to vyklepat ale není čas.
Omlouvám se za inzerci, posléze smažu
Editoval hubi (20-01-2020 13:37:57)
Upněte fotku desky.
foto zde, http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.p … 0189_w.jpg
na desce vidím přímo předtištěno '' NF SMA 250 ''
a díky panu J Pavlovi za obšírný rozbor a dokumentaci této zajímavé svářečky
foto použito z tématu o opravě SMA 250,
http://svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=7890&p=1
Editoval hubi (20-01-2020 15:00:04)
Tak dejte vědět jak jste se strojem spokojený .
Nebo jej budete opravovat?
V době psaní příspěvku mnoho diskutujících stroj považovalo za neperspektivní.
jestli to je na mne, tak já měl trojkombinaci a asi 10 možná více let jsem byl spokojen. Pak to přestalo jet, dal jsem ho do opravy, kde zjistili, že odešel tyristor. No a náklady naopravu jsouu pro mě moooc.
pidi napsal(a):
** jestli to je na mne, tak já měl trojkombinaci a asi 10 možná více let jsem byl spokojen. Pak to přestalo jet, dal jsem ho do opravy, kde zjistili, že odešel tyristor. No a náklady naopravu jsouu pro mě moooc. **
pokud odešel tyristor, tak jsou včudu minimálně dvě rychlé pojistky a ještě skutečná příčina vady je nezjištěné .
Otázkou je co považujete za móc peněz.
Editoval JaroslavPavel (03-04-2020 09:55:46)
stále poptávám desku řídící elektroniky, viz příspěvek 3
hubi napsal(a):
** nemá prosím někdo nevyužitou desku elektroniky na tuto svářečku?
případně celou SMA 250 na díly - protihodnotou mohu v případě zájmu nabídnout funkční UTA 200 prošlou kovošrotem, má pokroucené plechy, nicméně funguje, šlo by to vyklepat ale není čas.
Omlouvám se za inzerci, posléze smažu **
zavolejte si na telefon +420 603 531 032 a pak už to bude jen otázka dohody .
Editoval JaroslavPavel (03-04-2020 09:58:06)