SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Dawe napsal(a):
Busdriver> Sherman Digitig 200gd (levny AC/DC pulse) je udajne totozny s Welbach Entrix. Mozna takhle najdes vic referenci.
To je dobrá informace, už jsem sice asi rozhodnutý, ale rád si ještě počtu..
no super , to rad čítam a keby si mal niekedy cas a ochotu vies mi poslat nejake foto niecoho co si zvaral tigom ?
Hades20 napsal(a):
stevoabc napsal(a):
Hades20 napsal(a):
Čus, mám Sherman Digitig 200 ale AC/DC zatiaľ spokojnosť okrem hlučného ventilátora.
ahoj, mozem sa opytat ? Píses ze si spokojny so zvarackou, a konkretne s tigom ? Ja tiez uvazujem o kupe tejto zvaracky alebo jej podobnej Sherman 210TIG tato ma potenciometre na nastavenie, len sa este neviem rozhodnut
Čau áno som spokojný zatiaľ sa teda len učím ale pekne zvara, elektroda žiadny problém a s tigom som zatiaľ tiez nemal problém
Dawe napsal(a):
Busdriver> Sherman Digitig 200gd (levny AC/DC pulse) je udajne totozny s Welbach Entrix. Mozna takhle najdes vic referenci.
pozriem sa dakujem
Stevoabc, môžem práve dnes som si prinesiel naplnenú flasku
Tak som spravil dva skúšobné zvary jeklik hrúbka 1.5mm, elektroda zelená 2.4 prídavny material spodny zvar 2.0 AlSi5 vrchný 3.2 AlMg5, nie som zvárač mám vyvarene na hliniku pol 8l fľaše Argonu zvaracka teda Sherman Digitig AC/DC 200 GD
Hades20 napsal(a):
Tak som spravil dva skúšobné zvary jeklik hrúbka 1.5mm, elektroda zelená 2.4 prídavny material spodny zvar 2.0 AlSi5 vrchný 3.2 AlMg5, nie som zvárač mám vyvarene na hliniku pol 8l fľaše Argonu zvaracka teda Sherman Digitig AC/DC 200 GD
http://www.svarforum.cz/forum/uploads/t … 165325.jpg
Hmm super, celkom pekne to je,nato, ze je to hlinnik, lebo sa trosku tazsie zvara, dakujem pekne u som viacmenej presvedceny o tejto zvaracke
Zdravím .nedávno som si zakúpil sherman digitig 200acdc multipro .. skúšam si prvé zvary hliníka prvé 2 dni bolo všetko v poriadku teraz mi zrazu začal strácať oblúk na tom istom nastavení .. 2sekundy ide chytí oblúk potom stratí a odvtedy začne pulzovat sekundu ide sekundu nie ..môže byt problém v mašine ?
Stránky: 1 2