SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Myslím že tobě se to šeredně nevyplatí zakládat tolik stejných vláken, měl bys to smazat...
CHlapi sorry ale blbol mi včera prehliadač a nahádzalo to tu viackrát, ako to mám zmazať?
Nejřív jsem viděl rudě, ale jestli zlobil prohlížeč.... To se stane. Jinak smazat své vlákno (ve kterém ještě nejsou další příspěvky, kromě toho tvého prvního) můžeš tak, že prostě klikneš na SMAZAT u svého prvního příspěvku. Už jsem to udělal.
A když jsem tady, tak přidám ten názor:
ad 1) Hračka. Značka a typ svářečky je (alespoň v ČR) neznámé, neznámého původu. Bál bych se absence servisního zázemí. Ale možná mají na Slovensku zastoupení a servis, to nevím. 90A je málo a podle vzhledu bych si tipnul na zatěžovatel maximálně 35%. To je na seriózní svařování dvaapůlkou fakt málo. Ale jinak to vypadá hezky. Pěkný design, potištěný obal, plastový kufřík, příslušenství. Krásně by se vyjímala v regálu hračkářství.
ad 2) Nepochopil jsem. Ten odkaz mě přivedl ne celý seznam svářeček v rubrice bazaru. Nevím, která je ta "vyvolená". Ale máš nějaký důvod se pídit po svářečce 90A? To je tak na svařování dvojkou někde na chalupě, jednou za rok. Do dílny (i domácí) bych doporučil alespoň 120 - 130A.
A to dokáže aj niečo zvárať ?? len pekne drahé iskrítko to bude, ak je zadarmo tak si to zober ved darované sa neodmieta, ale ak by stálo iba 50Eur tak je to škoda za to dávať.