SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim Vas.Poprosim Vas kto by mal manual ku zvaracke Fk mig 194,bol by som mu velmi vdacny.Ak mate niekto skusenosti z touto zvarackov privitam rady a typi.Vopred pekne dakujem za info.
tu sa rozoberala ta znacka a odtial si mozes zobrat info ako a kde oslovit servis s prosbou o manual
https://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=7819
Kamil-1 skús sa nakontaktovať na perchana on ten manuál má.
https://www.svarforum.cz/forum/viewtopi
Diky za info,ale na tomto fore som novy,a neviem ako sa skontaktovat s tym perchanom?
Editoval Kamil-1 (02-12-2019 22:38:35)
Zdravím neviem akosi nejde odkaz ,ktorý som Ti dal tak to skúsim ešte raz https://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=4483 Nejak ho to strihlo.
Pokiaľ sa prihlásiš v podstate pod jeho menom a dátumom registrácie máš mail klikneš a napíšeš.
Zdravim Vas pani.Nieco ohladom spominanej co2 ,,FK MIG 194 ?
Stale sa mi nedari nic zohnat,ziadny manual.
Diky za info
To by měla být ještě stará odbočka ne? Tam ani manuál nepotřebujete.
Pre CO2 zvaracov je to asi v pohode ,,malina,, ale ja som Tig zvarac a CO2-ku som si kupil len koli dobrej cene,a konkretne FK mig 194 koli recenziam ze su to v pohode stroje.
A co potřebujete? Přepínačem přepněte na určitý stupeň a nastavte určitý posuv. Zkuste na kousku materiálu svařovat. Podle vzhledu sváru a zvuku dolaďte posuv drátu a je to, ne?
Skusam vseliake varianty,ale akosi sa mi ju nedari doladit na tenke jokle.Akoby stale isla vo velkych amperoch.A je tam aj taka funkcia ze roby take ,,stehy,,na tej sa to da ale zase sa mi nepacia zvary.
Ty stehy jsou asi funkce bodování.
Zkuste dát fotku předního panelu. A máte tam jen jeden přepínač napětí, někdy bývají dva. Jeden na hrubo a jeden na jemno.
Kamil daj sem foto predného panela , prípadne štítok ... Odkial si ? Ako písal kolega Varok , malo by to fungovat ...
Poslite mi email,poslem Vam foto na email.Neide mi dat foto na tuto stranku.Moj email lukasstrycek25@gmail.com
Dole vlevo je přepínač sv. stupňů neboli napětí. Potenciometr vlevo nahoře, ten asi bez knoflíku je regulace posuvu drátu. Modré čtvercové tlačítko pouští jen samostatně posuv pro zavádění drátu do hořáku. Potenciometry napravo s modrými knoflíky jsou pro nastavení bodování. Ten vpravo dole(nad tím modrým tlačítkem) není moc vidět simbol, ale vypadá to na nastavení přibližovací rychlosti drátu. To je rychlost drátu po zmáčknutí tlačítka na hořáku než se dotkne materiálu.
Dakujem za radu,ked sa vratim z tutnusu domov.Vyskusam radu od odbornika.Este ak sa mozem opitat? Ten prepinac dole vlavo ked zapnem tak zvaracka hned ide, ale este sa s nim da pokracovat dalej.Ak si dobre spominam tak cvakne bud tri alebo styri krat.Ma aj to vplyv pri zvarani? Napr.tenksi alebo hrubsi material?
Jak jsem psal, je to přepínač sv. stupňů, asi kombinovaný s hlavním vypínačem. Některé svářečky to tak mají. A ano, tím v podstatě regulujete jakým výkonem budete svařovat. Ke každému stupni musíte zvlášť doladit posuv drátu, aby to mělo co nejpravidelnější zvuk. Jestli to má však jen 4 polohy, tak bych od té mašiny moc zázraky nečekal.