SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Snažím se oživit výše uvedenou svářečku, která léta ležela pod ponkem a používat ji jako záložní pro případ, že nová bude v opravě (jako se mi stalo teď). Jeví se funkční, ale občas vyhazuje jistič. Stará, jedno/dvoufázová mašina, poctivé měděné trafo a je mi líto ji hodit do šrotu. Nenašel bych tu někoho, kdo by se opravy ujal? Pravidelně jezdím na trase Prievidza - Trenčín - Brno - Třebíč - Jind. Hradec. Předem díky.
A máš to zapojené na jednu nebo dvě fáze? Pokud na jednu, tak to může být velkým odběrem při zapnutí nebo u špiček při svařování. V případě jednofáze kukni na jistič jaký tam je...
Mám to zapojené na 2 fáze, ale dělá to i po připojení na silnější jištič (16A i 32A). Zkoušel jsem i zapojení na 1 fázi (jistič 8A a 16A), tam to bylo to samé.
Zkus Stepanka v Brne kdyz to mas cestou. Mel by umet ti pomoct a pripadne treba dodelat soft start apod.
Nějaký kontakt na něj by nebyl? Díky.
motorpoint napsal(a):
Nějaký kontakt na něj by nebyl? Díky.
Myslim ze ma web svarecky.com nebo tak nejak. Kazdopadne kdyz das do googlu Zdenek Stepanek tak ho urcite najdes.
Díky!
Stránky: 1