SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
jistě znáte nerezové nádrže na tekuté potraviny- mléko, víno, pivo... opatřené povrchovou úpravou z překrývajících se koleček. Jak se to dělá, co na to je za nástroj? Celý plech se kroužkuje strojně. Ale po opravách? něco se dá do vrtačky... Jenže, CO??? zkusil jsem korkovou zátku, ale nevydrží dlouho a rozpadne se..
jikok napsal(a):
jistě znáte nerezové nádrže na tekuté potraviny- mléko, víno, pivo... opatřené povrchovou úpravou z překrývajících se koleček. Jak se to dělá, co na to je za nástroj? Celý plech se kroužkuje strojně. Ale po opravách? něco se dá do vrtačky... Jenže, CO??? zkusil jsem korkovou zátku, ale nevydrží dlouho a rozpadne se..
Miesto korku (ten použi na zaštupľovanie suda s kvalitným vínom) stačí použiť drevo a brúsnu pastu.
Editoval senior (16-09-2019 15:33:17)
Gumový špunt a nerezové piliny.
YTB -> metal swirl pattern
moc dík!!
všem...
já to u nás dělám https://www.klingspor.de/cs-cz/sortimen … 56?suche=1
Editoval ssrotak (16-09-2019 19:24:15)
tieto cisterny sa robili fibrovymi vysekmi a obycajnou flexou - az ked boli hotove
centrofixou rozkreslil a isiel...... dochodca..... asi nie je vela ludi, co to este dnes dokaze.......
Editoval rcp (16-09-2019 23:17:39)
Stránky: 1