SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chjo tak chci prodat UTA 315 a nikdo ji nechce za 6000 .Budu barbar a rozeberu ji a dám šrotu , podle výpočtu za ni bude 7-8 tisíc dobrý ne ? a
cipisek32 napsal(a):
Chjo tak chci prodat UTA 315 a nikdo ji nechce za 6000 .Budu barbar a rozeberu ji a dám šrotu , podle výpočtu za ni bude 7-8 tisíc dobrý ne ? a
podle mě je to do zběru velka škoda
budeš možná barbar ale uděláš ale uděláš to nejrozumnější ja to udělal již dávno a nelituji koupíš trafo nebo připlatíš a inventor a máš klid.Protože to co žere ta triodina je doma neunosné nehledě že vždy jsem musel doma oběhnout barák a vše vypnout nedělá to kravál jako když startuje letadlo a pod doba těchto svářeček je za námi a chvála bohu
aumirek to není triodýna je to usměrňovač ,ale trošku větší a hlavně profi ,prostě už ho nepotřebuju baraky stojí vše opraveno tak prostě takovou mašinu nepotřebuji
je to trafo ne triodýna , ale prostě už takovou mašinu nepotřebuji ,co jsem potřeboval to jsem sní udělal (baráky, ploty ,vrata atd.) teď mi doma stojí a je to škoda
omlouvám se za dvojí ,ale poprvé mi to psalo nějakej nesmysl že to nejde odeslat
cipisek32 napsal(a):
omlouvám se za dvojí ,ale poprvé mi to psalo nějakej nesmysl že to nejde odeslat
no mi to píše každou chvilku že nejde odeslat a přitom odeslalo jinak měl jsem za to že to je triodina
admin napsal(a):
Cipisek 32: jak jsi prosím přišel na těch 7 - 8 tisíc za sběr ?
ja sy myslim ze ve zberu dostane tak 3 tisíce
je to usměrněný trafo ,kamoš dělá v remetu a veme mi to jako čistou měď za 120Kč
podla mňa je tam max...max...20kg medi
jen trafo má 70 kg a pohledem odhaduji 50 - 60 % mědi
12 kg kabely
cipisek32 napsal(a):
jen trafo má 70 kg a pohledem odhaduji 50 - 60 % mědi
pokud má trafo 70 kg tak 2/3 je jádro
jo prodal ,ale tady v inzerátech jsou ještě