SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobry den,
Pokukujem po TIG zvaracke a rad by som sa opýtal na váš názor na zvaracku TIG BI-POWER 210 AC/DC Welder Fantasy
https://fachowiec.com/sklep/pl/products … er_fantasy
Chápem že sa nejedna o nejakú profi značku, ale tak pre kutila. Neviem či už ju niekto vlastni, a keď áno nech napise svoje skúsenosti. A pripomínam že sa bude jednať o zvaracku do domácej dielne, takže pozerám hlavne aj na cenu.
Budem rad za akokoľvek príspevok, alebo poradte niečo v podobnej cenovej relácii.
Dakujem.
Vlastnime tu viaceri stroje od tejto znacky, a myslim ze nikto nepovie na ne kriveho slova. Zvlast co sa tyka tigovych strojov AC/DC. No ako tak pozeram na tu cenu za ktoru to teraz v polsku predavaju, tak stroj treba jednoznacne kupit, lebo lacnejsi v buducnosti nebude. Mozno tam bude trochu kostrbatejsie ovladanie kedze je tam len displej a clovek nevidi okolite nastavena ako na starsich strojoch kde su vysvietene led diody, ale na to si podla mna clovek rychlo zvykne. V stroji su 4 jazyky - polstina, nemcina, anglictina a rustina. Bolo by dobre zistit ci sa tam budu dat dopalovat alebo menit jednotlive jazyky.. ked ano, tak by som asi uvazoval o predaji toho mojho Welder Fantasy a urychlenej kupe novinky.. :-)
Editoval vyrobca (11-07-2019 17:28:58)
Stránky: 1