SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Měl bych pár dotazů k plasmovému nebo nástřiku elektrickým obloukem. Je tu někdo kdo s tím má více zkušeností?
Není to nic moc mě to dokonce slezlo .Nechal jsem to dělat jen jednou. Se žárovým zinkem se to nedá srovnat
Elektrickým obloukem nevím, ale jednou jsem viděl šopování. To prý vydrží dost.
No já jsem psal zrovna o tom šopováni, mě to nedrželo. Odpadávaly celkem velké kusy.
Nastrek coho oblukom?
pat - pred sopovanim zinkom musi byt povrch cerstvo opieskovany. S touto technologiou nanasania zinku som nemal nikdy problem..
Kdysi jsem si nechával šopovat výfukové paroží na Škodu 100 hliníkem. Jak píše "výrobca" povrch byl nejprve opískovaný a vzápětí ihned našopovaný. Při větší teplotní zátěži to mělo tendenci vytvořit na povchu drobné kuličky hliníku, které ale posléze odpadly a struktura držela dál.
To je přeci jasné , že se to musí tryskat. Mi to dělali v MALBEL s.r.o. ve Studence a spadlo mi to dolu. Byla to posuvná brána a pak šla na komaxid. Tak že žádny kutil co se učí a nemá vybavení