SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den.
Koupil jsem si novou svářečku Einhell BT-GW 150. Vyzkoušel jsem ji s drátem 0,6 mm a zdá se mně, že moc dobře nesvařuje. Udělá jenom takové prsk, prsk, nakonec z toho nějaký svár vznikne, takový oprskaný, ne moc kvalitní. Nevím, jestli je to rukama, nebo svářečkou. S céóčkem jsem předtím vařil jenom jednou, to byl profesionální stroj v práci, tam to šlo. Neznáte někdo tuto svářečku? Když jsem byl kupovat plyn, tak mně ten, co mě ho prodával říkal, že u levných co2 svářeček kolísá proud, nebo napětí, že se tam má něco předělat ze staré elektrodové svářečky, aby to bylo víc stejnoměrné, ale už nevím, co to bylo. Nevíte někdo, jestli to bude svářečkou, nebo rukama?
Ak kúpiš taký krám tak sa nečuduj že to nezvára.Tieto lacné mašiny vätšinou majú problém s 0,6 drátom skús 0,8.
tohle jakštakš svařuje jen 0,8 a na plný výkon
To je vesely forum spousty vicemene stejnych temat....
Vse uz tu bylo popsano ze bych to lip nedovedl takze dodam jen ze cim horsi stroj tim vetsi cit a sikovnost musi byt na ruce ktera s tim vari. Na hoby svareni je blby ze to dela clovek jednou za cas a tak se neszije se strojem a pak to stoji za nic.
Nepropadat panice - zadnej ucenej z nebe nespadl takze snazit se, trpelivost, nastavovani posuvu, pritlak dratu, cistit pruduch to je poukazka k pevnym svarum i kdyz nebudou krasny.