SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím, viem mi niekto poradiť ktorú značku uprednostniť pri kúpe invertorovej zvaracky? Momentálne sa neviem rozhodnúť medzi gorilla superforce 230 a medzi pegas 160e smart alfa in. Vďaka za rady
Takze žiadna rada?
Celkem stejna cena, na 99,9% stejny vyrobce - cina. Tady je to uplne jedno co to bude. Daji se za tu cenu koupit i 2 svarecky na elektrodu, nebo minimalne jedno co2. Tady neni moc ci resit. A pokud mezi temi dvemi, tak tu gorilu. Má alespoň display, ktery rekne co je nastavene...
Môžem poprosiť tip kľudne aj na iné značky mma alebo co2 v tejto cene ?
Asi by bylo lepsi napsat nejdriv co a jak casto se bude svaret. Mozna by neuskodilo precist si i jine prizpevky. Nekdo celkem trefne napsal ze v dnesni dobe nechape proc kupovat velke drahe a tezke pristroje kdyz jsou male levne a lehke no a varsi stejne mozna lip.
ne dnes je jednoduchsie si zalozit novu temu aktualne ich mame 3 za tyzden a opytat sa lebo sme to tu riesili malo
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic … 48#p138248
na konci prispevku v pate (1cm pod toutou vetou su dalsie linky ) studuj-te.
Editoval ihlan (21-05-2019 08:23:37)
Plánujem tým nahradiť trafo spred 30rokov na zváranie okolo domu a domácej techniky ako traktor vlečka a podobne. Uvažujem aj nad co2 len vyber je dosť veľký a aj keď to tu študujem tak si neviem vybrať keďže skúsenosť mám len s alfa in ktorú mame v práci ale ta stala okolo 5000e a to nemôžem porovnávať s cenovou kategóriou 200-300e
Na svetelektro si jeden pan chvalil invertor GORILLA 190 napisal že v praci ju testovali zvarači celi den a ani raz sa neprehriala.Osobnu skusenosť žial nemam.
Vďaka, objednal som tu gorillu 230
Ešte tak vybrať nejakú co-čku na domáce prace a je pokoj
Vie mi niekto poradiť či by bola postačujúca zvaracka od esab mig c141 ? Vďaka
S podobným esabem jsem svařoval sice jen jednou, ale už nikdy víc... Zbytek svárů co jsem měl ještě dělat, jsem raději vařil metodou TIG...
Vďaka za radu, tiež sa mi nepozdáva
A čo tak sherman dualmig 210 S4 ?
Otec si kupil Sherman Dualmig 210 S4 a po vyladeni parametrov to zvara naozaj slusne. Sam som s tym prvykrat zvaral branu z 2,5mm profilov a islo to dobre, som spokojny. Doteraz som zvaral len elektrodou. Ak by som si kupoval MIG, tak si kupim toho Shermana. Za ty prachy a zaruka 2 roky.... Tak dufam ze to vydrzi
Aku ste nakoniec kupili?
Editoval matus158 (23-07-2019 09:19:57)
Stránky: 1