SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny,
Předem se omlouvám, zda tu nerozebírám něco co tu bylo řečeno, ale potřebuji se zeptat ohledně lékařského posudku.
Chystám se absolvovat svářečskou školu a nutností je předložení lékařského posudku.
Je to zhruba víc jak půl roku co jsem byl na operaci očí kvůli vrozenému onemocnění rohovky. Dioptrie nemám zhoršené, ale zlepšené.
Vím, že o tom vše rozhoduje lékař, ale chtěl jsem se zeptat prvně zde, jestli má smysl se ptát lékaře, jestli mi bude vůbec povoleno
kurz absolvovat.
Děkuji.
Podle mě pokud nemáte velké problémy by problém být neměl. Vidívám hodně svářečů s brýlemi.
Hmm, tak tohle bych zvažovala. Něco jiného je svařovat intenzivně a něco sem tam jako údržbář.Tady je problém prach a odrazy úv záření pro zánět spojivek.I ve svar. škole doporučuji se držet stranou..zdravím
Koukám ,že ani k očnímu nemusíš. Tady na foru se pořeší opravdu všechno
No … Ne jedná se o to, že bych tuhle práci chtěl moc rád dělat a jediný problém co mi stojí v cestě jsou ty oči ...