SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Nejsem žádný super odborník. Ještě v učení jsem absolvoval základní kurz. Pak střední vzdělání.A pak jsem trochu uměl svářet. Po letech jsem teprve získal svářečský průkaz. Trochu jsem pak externě působil při výuce ve svářečské škole. Upozornění na předpisy je tady zcela na místě. Ale nikomu bych nedoporučil, aby jen podle
rad z internetu nebo literatury zkoušel svářet. Určitě to chce alespoň minimum teorie. A pak nejméně je třeba
aby někdo zkušený (a oprávněný) to zájemci ukázal prakticky.
Je lépe jednou vidět a zkusit, než 100x slyšet (nebo číst).
já bych si zas dovolil upozornit ty co svařují na veřejnosti třeba i plotek a pod choděj lidi vesměs dúchodci práskači co za to mají peníze a vy můžete dostat brutální pokutu;-) sice jsem naštěstí zatím nikoho takového nepotkal ale je to tak
škodař napsal(a):
já bych si zas dovolil upozornit ty co svařují na veřejnosti třeba i plotek a pod choděj lidi vesměs dúchodci práskači co za to mají peníze a vy můžete dostat brutální pokutu;-) sice jsem naštěstí zatím nikoho takového nepotkal ale je to tak
svařit za penize muzeš, ale jen do častky ktera je povolena kolik si mužeš za rok vydelat.. sem tam neco svařím mam nato opravnení jak co2 tak ted reším elektrodu a euro skoušku na co2 za pomocí pracaku mam i zanameho kery me naoko vezme a pak proustí a ja mohu nasoupit jinde kde euroskoušku vyžadují, příslib prace na pracak nepodepíšou takova je ted praxe uruznych firem jak levne prijit ke skouškam na svařovaní a stat to zaplatí jako rekvalifikaci přes pracak.
Stránky: 1 2