SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den prajem.Prepacte ze vas tu otravujem ale pri vypratavani priestorov som nasiel trysky na rezanie dvojdielne.Vobec sa v tom nevyznam tak preto sa obraciam sem.Jeden diel medeny.....druhy mosadzny.Na tryske je
vyrazene G 03 N 0.1
Bol by som velmi vdacny keby mi ozrejmite na aky priemer rezu su ci ako sa to urcuje a trosku viac informacii o nich.Viem aj poslat dodatocne fotku ale sem som ju pridat nevedel.A prepacte za moje otravovanie.Dakujem za skoru odpoved.
S pozdravom encore
Encore napsal(a):
Prepacte ze vas tu otravujem
proč bys otravoval?
Dle mého názoru toto není tryska pro řezání, s nějakým ohřevem a pálením to nemá níc společného.
Tipuju že je to na nějaké stříkání, barva nebo chemický postřik na stromy nebo tak něco.
Je to řezací tryska pro jůesej G03= Propan/O2
N 0.1= velikost č. 1 parametry se liší dle výrobce. Cca někde kolem 3/4 palce. Vygoogli si "G03 size 1 cutting tip"
jj, máš pravdu předsedo
jsme ve špatné rubrice, tady je to o plasmě, diskuze by líp seděla ve vlákně řezání kyslíkem.
Kdysi dávno jsem objevil dokonalý způsob řezání dle p. Johna Harrise, směs pro ohřev vzniká až v hlavě řezáku - což byl pokrok proti původnímu způsobu kde směs vzniká už v rukojeti.
Ty starý hořáky střílely, provoz byl neekonomický a Chotěbořské strojírny to možná vyrábí dodnes pod hlavičkou GCE (ty nástavce RN7 atd.)
Protože systém Harris funguje spolehlivě a předvídatelně nemám potřebu zkoumat něco nového. Takže tohle neznám. Vypadá to že směs - PB +o2 se tvoří až v trysce. A dle dalších fotek na netu
to vypadá že výrobce laboruje i s vnitřním tvarem dýzy. To by mohlo mít pozoruhodný vlastnosti.
Encore: nemáš k tomu víc věcí - třeba nějaký hořák? Měl bych o to možná zájem.