SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, nemá tady někdo zkušenosti s mašinkami zn. Dedra, hlavně ty COčka řady 160 a 180? Kdo to prosím vyrábí, poláci?
svařečky Dedra budou vesmes přebarvená Čína, ale vlepším vydaní kvalita tam bude..
Kvalita - taký Číňan ako sa hovori .
Mam od nich plazmovú rezačku.
Nejak to funguje ,ale mal som od výroby vadný regulátor tlaku a poplietli aj príslušenstvo ...
Aha, takže prostě jako každá levnější čína, co kus to originál? Něco jako Berlan apod? Děkuji
Aha, tak že by opravdu ta samá firma? Mě šlo spíše o mig/mag. Ale u vašich na obrázku jde vidět že jsou opravdu skoro stejné.
Podobně jako Sherman a Jasic. Taky to samé a jen jiné barvy.
Děkuji.
Mam MIG/MAG 160A, IGBT ma aj MMA. 180 len ciste MIG/MAG.
Dedru pouzivam len na montaze. A vari celkom fajn za tie peniaze. Prirobil som si k nej drziak na 2Kg Co2 a super
Ahojte. Veľmi nepríjemné prekvapko ma čakalo po zime. Vyťahujem zváračku z dielne a už na pohľad som vedel že to nebude dobré. Nasťahovala sa mi tam mýš. Nakoľko som ju nepoužíval celú zimu tak si tam našla skrýšu. Strašne moc prosím ak by mi niekto odfotil vrchnú dosku(riadenie) na zvárečke Dedra desmi 180-je to Co2 mám tam zhrizené dva kondíky.ďakujem moc
Daj fotku, inak vsetko co ostali sa rozlozi a rozozerie na prah, ked to zasiahlo plosak treba cely vyumyvat a skontrolovat.
Myši kudy chodí tudy chčijou, všechno prochčijou. Ale jak se dostaly dovnitř? Něco prohryzaly?
Ahojte plošak som vyčistil asi 3x aj kontoxolom vystriekal a zase prečistiltakže malo by to byť OK. Jedine o čo sa bojím je to trafko aby sa tam niečo nedostalo. Tu su fotky jedná sa mi o tie 3kondíky čo sú označené ten stredný nebol použitý je iba označený tie dva boli osadené na 100% trčia im už iba nožičky.
Editoval driger (18-02-2019 09:33:06)
Mali by to byť ten 1J63. Teraz enviem či to je hodnota 100pF?
Tady je fotka, ale podle typu kondensátorů asi ne. Škoda, že je to nešikovně vyfoceké
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2153763.html
driger napsal(a):
Mali by to byť ten 1J63. Teraz enviem či to je hodnota 100pF?
1j63 znamená 1 pF na 63V. Otázka je, k čemu tam vůbec takhle malá hodnota je.
Zkus kouknout na schéma v tomto tématu https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2435026.html není to přesně ten model co hledáš, ale ta ovládací deska by mohla být stejná...
Já si myslím, že 1J63 je 1mikrofarad, J=tolerance 5%, napětí 63V. Ale stoprocentně jistý si nejsem.
no takto je to teda 1mikro na 63V...už som to našiel...ale neviem či su oba rovnaké z tej fotky to nieje vidno a to schéma mimoc na to nesedí
Editoval driger (18-02-2019 15:52:08)