SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
jeej Rellik si objednal farebny televizor s 3 programami mas este v pivnici miesto ?
no z modrej si konvertoval aj ty na cervenu - mas kuklu TrueVision aby si tie farby ocenil ?
Editoval ihlan (02-02-2019 11:05:01)
to si kupil, alebo len skusal?
ak si kupoval, ake si mal dovody nahradit pegasa? rozdiel bude asi len v cene ...
Editoval rcp (02-02-2019 11:53:33)
SPARTUS MasterMIG 200PFC Synergy
https://www.youtube.com/watch?v=oUc8iX-FqCA
rcp - to nie je nahrada pegasa !!! To je Pegas 201 MIG SYN PFC komplet len je cerveny.
https://www.alfain.eu/z24553-pegas-201-mig-syn-pfc
Rellik tak za toto velka vdaka AZ sa ani neviem docakat co na tn stroj povies, hlavne TY profi zvarac ktory ma priamu skusenost s ich pegas 200 man.
RCP Ty to nevidíš? Rellík začína s červenou. Zatím jsou to začátky ale ještě k tomu pravému dozraje.
tazko mimo temu, ale neodpustim si
ono s tymi farbami si nemozes byt vobec isty .....
https://youtu.be/Q9ykgqiGfvw?t=32
akurat sa cudujem, ze "patriotom" nie je americky vyrobca cislo 1, ale nejaky rakusan....
Editoval rcp (02-02-2019 13:14:49)
Jo a ještě ten v modrém kabátě ,oni to vyrábí pro Ty co nemohou rudou . Divoký býk, nebo kráva a také ve svářecích školách jim to nejde překousnout. Ale Ti u Froniku jsou děsně mazaní. Čtyř kladku neřeší ale barvu dají jak je libo
rpc - prestan si robit sran dicky, lebo Rellik sa urazi a nebude ziadna rezencia.
nie, nie - to by som nerad
recenzia zaujima aj mna (aj ked ja uz multifunkciu mam) - rad by som videl rozdiely medzi spartusom, pagasom a aj novym perunom - aj ked budu asi minimalne (kozmeticke) - zaujimavejsi bude urcite cenovy rozdiel...
kolega po niecom pozera na doma - osobne mi najsympatickejsi pripadal perun (zakerna biela nemoc), ale ako to tu citam, ta zistujem, ze okrem farby a par tisic CZK naviac tam nic nove nie je...
Editoval rcp (02-02-2019 13:24:49)
Ty jsi asi nějaký politický vězeň, nebo jsi nemohl studovat s politických důvodu. my za komanče nebylo špatně, je to v pohodě i teď. Mi komanči nic zlého neudělali. Ted je to také průser a kdy by nám rudý ďábel za války nepomohl, kdo ví co by jsi teď tady psal?
Pro začátek:
Pegas 201 mig syn a tento spartujs jsou naprosto stejné svářečky, stejně jako i perun, který má jen jiný design a změněnou grafiku v programu. Něco stejného chce v brzké době předvést i ten spartus - podobný design jako perun a graficky předělaný ovládací soft. Nový soft jde nahrát i do tohoto spartuse - na ovládací desce má slot na Mikro SD, tak i připojení pomocí mikro USB... Recenzi teprv budu psát a pokud ji nezveřejním, tak ji sem dávat nebudu. Nicméně můžu říct, že jde o velmi zajímavou svářečku s ještě zajímavější cenou... I kdkyž má nějaké mouchy... Ale o tom potom...
odkial mas toho spartusa? mas nejaky shop v CZ/SK, alebo objednavas z PL? - mozes kludne aj do pm....
Mám to kousek od baráku...
No a koupil jste teda nebo to máte jen na zkoušení?
Varok: vše bude řečeno...
Rellik napsal(a):
Varok: vše bude řečeno...
Kdy ?
mně by stačilo i nějaké stručné info + pár fotek jak to svařuje MAG / MMA / TIG.
Již brzy... Je to v nadpisu tématu...
EDIT: PEDRO222: MMA a TIG zkoušet nebudu když je to hlavně MIG/MAG...
Editoval Rellik (02-02-2019 18:47:15)
Rellik napsal(a):
Mám to kousek od baráku...
Takže od Roberta...
Kolegové, kamarádi. Nebudu vás tedy napínat. I když to ještě nemám komplet hotové, tak vám to tedy postnu... Myslím, že už i tohle dost poví... Jedná se o test svářečky Spartus mastermig 200 pfc synergy
https://drive.google.com/file/d/1RY3v06 … sp=sharing
Foto: https://rellik.rajce.idnes.cz/Spartus_m … c_synergy/ (někteří to už asi viděli pokud je napadlo podívat se na rajče...
Možná takových recenzí bude přibývat...
strucne, ale dik aj za to. Asi sa to da prepnut do manualu, tam je tiez obmedzena hodnota A,V, resp. posuv ked to porovnas so svojim pegasom ako to vidis ?
Rellíku a Ty jsi použil na tu hlínu čistý argon? Nebo stačí 4.6?
Jo ty plyny tam mas takovy vtipnou smes :-)
Cena 22000 ... :-i
Editoval Ikovlabs (03-02-2019 11:54:28)
rellik:
pekne fotky, pekne zvary - na "domaci zvykani" masina s velkou rezervou
pat:
cakam aj na recenziu od teba?
uz si nejaky ten hlinik povaril?
PS: kua, ten spartus nema 4-kladku a puls???? a urcite ti pri tych 200A aspon 5-krat vyhodil istic .....
Editoval rcp (03-02-2019 11:53:48)
Jak jsem psal. není to ještě komplet v testu. Manuální režim jsem ještě nezkoušel. Dnes se k tomu možná dostanu.
Mám v dílně zásuvky pro svářečky jištěné 20A, ale test jsem prováděl na klasicky jištěné 16A zásuvce. Ani při testu na max výkon jistič ani jednou nesletěl...
Pro sváření hliníku stačí obyčejný argon jako u tigu.
Ikovlabs: dík za upozornění - opravena směs pro nerez...
Editoval Rellik (03-02-2019 12:14:08)