SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,
prosím o zodpovězení mého dotazu, jaký kurz svařování autoplastů potřebuji, abych mohl opravovat autoplasty na živnost.
Hodně se o svařování plastů zajímám a chtěl bych se tomu více věnovat.
Díky za odpovědi.
ZK 31 S1 a ZK 31 S2 by ti měli stačit.Myslíš si,že tě to uživí? Nevím odkud jsi a jaká je poptávka u vás,ale nedělej si iluze.Já ty plasty kombinuju se svařováním hliníku,nerezi oceli a autoplachet a kdečím a v téhle době jsem rád,že dejchám.
Díky za odpověď,
zatím to chci zkusit při práci, zatím nevím o nikom kdo by se tím zabýval v mým nejbližším okolí. S prací to není zrovna nejlepší si všude, ale kdybych to aspoň nezkusil, tak bych toho potom litoval. Zkusit se má všechno a každá zkušenost dobrá. Mám pár nápadů, tak uvidíme...............
Máš pravdu....když to nezkusíš,nebudeš to vědět,no a co se naučíš,to ti nikdo nevezme.Pokud budeš potřebovat s něčím poradit,klidně se ozvi.
Mám dotaz vím že to nepatří do tohoto tématu ale nechci tu dělat zbytečnej nepořádek ze zakládáním témat. Potřeboval bych najít nějaký inter. stránky kde se dyskutuje čistě o instalateřstvý nebo nějaký teorie cokoliv ohledně instalaterstý.
díky všem
Editoval svarovani (01-09-2010 18:18:21)