SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
dobry den,uz dlhsie sa pohravam z myslienkou kupit dake co-čko,uz ma omrzelo stale dakoho prosit ze potrebujem daco pozvarat,potrebujem sem tam zvarit dake L-ka,yokle,pasoviny a tak hrubka okolo 2-4mm vyhliadol som si zopar strojov ale neviem ci je to spravna volba,predavac vam vzdy poradi "super stroj" ktory ma akurat na sklade,co to som pocital a momentalne mam vybrate cca 3 druhy...Gude Mig 192/6k za 370 eu,Iskravar Mig 190 za 420 eu a nakoniec Powermat S-Mig 185 za 450 .Ak mate niekto osobne skusenosti s niektorym zo spominanych strojov bol by som vdacny za akukolvek informaciu...dakujem.
Největší krám, a dva stejný krámy.
Za ty peníze se dá koupit hezkej invertor co bude fungovat...
Ten iskravar ještě možná, ale to GUDE a Powermat zapomeňte, jestli se nechcete trápit.
Zasmejte sa recenzia od predajcu a mna tu dzubali za slovo recenzia
za 370 ma ked nic ine SHARKa alebo nieco ine vratane kukly a flasky nech si pohlada...
victor odkial si mozes aspon mesto napisat?
Editoval ihlan (22-11-2018 18:44:57)
ihlan ale to je síla co je to za šmejd
Tu nieje o com magnum. Kupis na slovnsku v dobrej cene.
http://eshop.zvarsito.sk/index.php?id_p … er=product
Len pre zaujimavost pan znizil cenu dovolim si povedat ze velmi dobra €412,80 cena a volba bez nutnosti z Polska
aj ked Emilia 380eur ale na SVK mas 2 rocnu zaruku. taka Magnum 205L si tu cenu stale drzi
Kolko tie stroje stoja Atis.... hybaj sa zaregistrovat u toho polaka a daj to do eshopu
Editoval ihlan (22-11-2018 22:41:12)