SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,
má někdo zkušenost s touto svářečkou? Na trhu tu není dlouho, ale pokud bude mít někdo nějaké info ke značce nebo samotnému stroji, budu rád.
Ahoj, aj ja som zvazoval kupu tohto stroja ale este som sa k tomu zatial nedostal. neviem ci si pozeral na youtube je par videi. Co som ja volal tu na Slovensku distributorovi tak to len vychvaloval a povedal ze maju s tou znackou dobre skusenosti aj co sa tyka pripadnej reklamacie a tych zevraj moc nebyva. nevyhoda je snad len to ze ako multifunkcia to tusim nema MMA , ma to sice pulse ale ked vidim ako vie zvarat RELIK bez pulzu s Pegas 201 tak uvazujem skor o tomto stroji.
Ak si dobre pamatam ked som tuto zvaracku zvazoval ja tak v navode chybal synergicky program pre zvaranie s cistym co2. Mozno tam ale ide navolit manualne parametre a ulozit ako predvoleny program.
Tak jsem nakonec koupil Lincoln Electric speedtec 200C.Mám to na montáže,převážně černý materiál.
Zdravim tak na tento stroje som narazil pri preluskavani stranek na Googlu aj ja na to aj pulz aj double pulz a dá sa tam dať veľká cievka akurát ten zatazovatel meraný pri 25 stup.no neviem.a program s CO2 plynom. čo na to povie Evita žeby macaroni kopcili picomi.
Petoopel napsal(a):
Zdravim tak na tento stroje som narazil pri preluskavani stranek na Googlu aj ja na to aj pulz aj double pulz a dá sa tam dať veľká cievka akurát ten zatazovatel meraný pri 25 stup.no neviem.a program s CO2 plynom. čo na to povie Evita žeby macaroni kopcili picomi.
Těžko kopie Picomigu....STEL 221 je totiž někým opovrhovaná dvoukladka...
Zdravím máme vo firme od Stel migovu masinu Hi MIG 300kp cca 4 roky a uz bola 2x pozaručne opravovaná 1 oprava cca 1200euro a druhá 100e
a máme aj plazmu Stel thor 103 a ta bola 2 mesiace po zaruke opravovaná a oprava 1100 euro po oprave išla 5minut a odpalila sa druhá sučiastka ktorá stala 200 euro a zase išla 5minut a servis je taky že to posielaju do talianska a tam maju na všetko čas teraz som bez plazmy už asi mesiac a nič nevedia. Čiže STEL neodporucam vobec už si od tej značky nekúpim ani minusove kliešte.
Já sice nevím co kdo kopčí ale u Picomigu to to ani neleželo . už od pohledu je to podezřelá mašinka pro hoby prskáni a jak čtu tak i tak se hodně prodraží. Jak už tady RCP psal EWM, Migatronic Kempi a i ten jako předražený fronik .Ale Ti co ho někdy kupovali už ve dveřích dostali velké slevy. nevím proč to tak mají ale tady hodnotíme mašinku.
tak dát za opravu 50% a více ceny mašiny může dát jen blázen.
Stroje Italské firmy STELL jsou stejně poruchové jako jakékoli jiné značkové svářečky. Snesou srovnání s všemi známými značkami jako je FRONIUS i EWM a pd.
Tieto nove rady strojov STEL su vlastne europske verzie strojov HTP americkej vyroby, v statoch je to v cervenej farbe... napr.:
https://www.usaweld.com/Pro-Pulse-200-M … 60200p.htm
alebo :
https://www.youtube.com/watch?v=WBkk1NOudbo
Editoval Warlockvw (11-11-2018 10:35:00)
Vítej Warlockvw. Měl jsi mateřskou dovolenou?
:-) ani nie, len som sem zabludil po rokoch...a ano dovolenu ma, ale moja zena :-)