SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
milosak napsal(a):
... hlavně se z toho n.posr.t
Jak říkáš. Ale je dobré znát zákony a vědět, že vodtamcaď až pocamcaď.
a proto byly zrušeny další vlny EET, to už by řemeslo v zemích českých dostalo ránu z milosti...
bourač napsal(a):
a proto byly zrušeny další vlny EET, to už by řemeslo v zemích českých dostalo ránu z milosti...
Babišova ministrině dala vědět že již prý tvrdě maká na MF na 3. a 4. vlně EET co jim shodil ústavní soud, takže se neraduj ... doufám, že mně
moderátor zase nedá nálepku ,,pražský kavárny,, ))
Editoval milosak (26-01-2018 06:08:23)
No teda já doufám, že si s tím EET ještě chvíli počkají, už takhle má člověk starostí nad hlavu. Jinak teda k tomu začátku podnikání, já když jsem před lety začínal, tak jsem vůbec nevěděl, co potřebuju a kam mám jít a kámoš mi doporučil udělat registraci přes firmu, která se tím zabývá. Našel jsem tuhle https://comeflexoffice.cz/registrace-osvc a musím říct, že mě super nápad, nemusel jsem fakt o nic starat.
tak to seš teda borec, když takovou blbost jako je "založení živnosti" ti musel kamarád sehnat firmu, nezvládnout takovou jednoduchost sám a přitom posléze úspěšně léta podnikat? borec
Já jsem raději nekomentoval ale také mi to přišlo k smíchu.
Tak ona to je jen prachsprostá a trapná reklama nic jiného.
Tak jasně ale jak krásně to popisuje
Dobrý den, živnost, která se týká zámečnictví je tzv. živnost řemeslná, kde k jejímu založení musíme mít nějaký doklad o vyučení v oboru, nebo o několikaroční praxi (už si popravdě nepamatuju kolik). Jinak by to být problém neměl. Pokud máte nějaké bližší otázky, popřípadě přijde k tomu kroku skutečného založení, tak se zkuste obrátit na https://comeflexoffice.cz/poradna tu Vám zodpoví všechny potřené otázky a jak jsem řekl, popř. i pomůžou se založením. Moje dcera vím že si přes ně zakládala firmu a co vím, tak je spokojená a firma jede.
Tak ta firma by asi jela i kdy by to založila sama. Na každém živnostenském úřadě Vám také pomužou. Hlavně pozor na parazity.
Stránky: 1 2