SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Tak jsem se toulal na e-bayi a našel jednu nabídku . Nevěřil jsem svým očím a zaplatil ... Třeba přijde . To by byl gól . Ale u nich to bude normální cena . Ale ostatní kapitálisti na něj určitě hned lehli . Chtěli tisíc sto korun i s poštovným .
Editoval bobobo (11-10-2018 17:55:40)
A jaké to má parametry? To jde za takové peníze ještě vyrobit?
Kde je odkaz na ten zázrak?
Tož jsem navštívil taky eBay a mají tam i invertor TIG/MMA s HF za 400Kč.
Co jsem viděl, tak prezentují nové mašinky. Právě teď jsem si objednal ryze MMA IGBT strojek. Váží to 2,1kg, je to s kufříkem, kabely a maskou - ale není to stmívačka :-) Parametry jsou nepochybně hodně přikrášlené a koncovka sítě je australská, to budu muset předělat. No a zbytek se uvidí. Prostě mi to nedalo, svářečka za necelých 18$ tj. cca 400Kč, to musím vyzkoušet!
Editoval jankop (11-10-2018 19:44:39)
Hmm á tam našel MIG strojek za 351Kč
zdar, rad by som si tiez zadovazil nieco take z ciny, mma igbt, len za ceny ake tu pisete som nic nenasiel... da niekto link?
Editoval 780622 (12-10-2018 09:52:43)
Len bacha na obrazky, aby sa meukazalo ze v texte bude napisane ze za 315kacek mate gombik na regulaciu alebo len popruh.
Komplet doska invertora stoji cca 35E
Tak než sem se včera proklikal přes PayPal (přidání nové kreditky), tak při pokusu o platbu za ten zázrak mi to vyhodilo že nedostatek položek Buď si číňan všiml, že to podělal, měl u všecho zboží takové sranda ceny... cca asi 10položek nabízel. Nebo to zastavil Ebay portál sám...
Nicméně už nejsem schopen to nikde dohledat (okno sem zavřel) to zboží prostě neexistuje- rád bych postnul screenshot...
Byla to nějaká mašinka co se prodává v austrálii, stála 22 australských doláčů.
Jednalo se o tento strojek: https://www.edisons.com.au/rossi-280-am … ries-280e/
Aktuálně sem našel tohle za 378kč : https://www.ebay.com/itm/CT-312-3-In-1- … 0033.m2042
jo a byl to tenhle prodejce: https://www.ebay.com/sch/wamirezhu/m.ht … 6732.m1684
celkem krátko registrovaný 28/08/2018
Editoval JimBeem (12-10-2018 16:13:38)
Jo , já jsem zkusil objednat tu poslední mrňavou .... Ale asi to oni podělali , jestli to dojde , bude to zázrak .
Tak na aliexprese jeden cas boli taky predajcovia ze boli nizke ceny a namiesto mobilu ti prisiel medvedik.
Predajca dostal ban a ty spat peniaze. Cez ebay to bude asi zlozitejsie.
Bobo budes rad ked dostanes spat peniaze a nie to este tovar.
Editoval Atlan (12-10-2018 18:52:24)
JimBeem: Pokud je registrovaný tak krátce, je to FAKE a niky nic nepřijde. Už jsem se taky tak nechal napálit. Kupoval jsem něco co všude stálo kolem 1500,- a on to měl za cca 300,-. Koupil, zaplatil a po cca měsíci (klasická doručovací doba) mi došel email, že je prodejce zablokovaný. Musel jsem vrácení peněz řešit přes reklamace. No jelikož jsem nejspíš nebyl jediný, tak peníze přišly zpět bez dalšího vyptávání. Daný prodejce již na EBAY nejde dohledat... Teď raději nakupuju na ALI, je tam líp řešené poštovné pokud od jednoho prodejce koupím víc věcí platím jedno poštovné. Na EBAY platím poštovné u všech položek od jednoho prodejce. Navíc ALI přepošle peníze obchodníkovi až po té, co mi zboží přijde a já potvrdím jeho dodání afunkčnost. EBAY peníze přeposílá hned. Na ebay kupuju jen od cca 4 prodejců z GB a ES, od kterých vím, že to mám do 1-2 týdnů doma na 100%...
Dnes jsem viděl v Penny Sharks.... Vstupní proud cca. 27A. Výstupní napětí 40V na všechny typy
eleektrod, až 5. ????????????????????????????
Stránky: 1