SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den,nasel sem Vase forum a chtel bych pozadat zdejsi odborniky a pomoc.
Potreboval bych schema k invertoru Colt 150 .
Nemate nekdo?Nebo nevite kde stahnout?
Dekuji
Ja síce schému nemám, ale touto cestou prosím o nejaké skúsenosti s týmto invertorom.
Mám možnosť kúpiť tento model lacnejšie. Ale ak je to šmejd a neoplati sa vôbec, rád by som to vedel.
Potrebujem hobby zvárať väčšinou tenšie kusy, ale občas aj hrubšie železo, napr. pásovinu, roxory, jokle - do cca 7mm.
ďakujem
Mám ho aj ja,myslím si že je to dobrá volba aj keď cena je vyšia oproti ostatným.Aspoň ja som ho kupoval za 11000 Sk s kufríkom a káblami.Včera som ho niekde našiel za sedem a pol.Káble som komplet vymenil aj s držiakom a zemniacou svorkou mali prierez 10 mm2 a boli krátke.Zvára sa sním dobre a vydrží toho dosť, 3.15 bázická elektróda asi hodina v kuse,ani len nevypol.Ak je za dobrú cenu tak pre kutila si myslím dobrá volba.Názov je trochu zavádzajúci dáva len 130 A ale to by malo bohate stačiť.
Shrekkv: Schému ti pošlem pošli mail
Colty sa vyrábaju na Slovensku, čiže žiadna čína, servis zabezpečený, náhradné diely zabezpečené rýchlo(aspoň dúfam ked sa to vyrába na slovensku)Ja ho mám tiež a spokojnosť
Ak je to možné tiež by som poprosil o tú schému.
Ďakujem.
Arno skus ju prosim poslat aj mne-len tak pre porovnanie-Diky jogi24.
dajte maily bude schéma:)
arno napsal(a):
dajte maily bude schéma:)
henry_sk AT zoznam DOT sk
vdaka za skusenosti
Editoval henry_sk (13-11-2009 16:29:13)
Ahoj arno,aj ja by som ta poprosil o schemu Colt-a.Dakujem
jaroslav.michalec@gmail.com
poslané, jogi ty máš jogy24@post.sk< ak si dobre pamatam?
Vďaka došlo.
Asi bi to bolo upnut na nejaky fre server nech si to stiahne do chce...mozem upnut ak je zaujem teda zo suhlasom Arna.
Mahel neupni to prosím ťa, kto bude chciet tomu to poslem,dík
Mohl bych taky požádat o schema?
Pruduchster AT gmail DOT com
Děkuji
mohol by som poprosit aj ja o tu schemu na Colt 150
tefo@zoznam.sk
Ahoj všichni,dnes jsem poprvé na vašem SVARFORU,a je až neuvěřitelný jak si dokážete navzájem pomáhat a radit.Já mám jen základ MAG,tak je to tu pro mne plné nových věcí,takže diskutovat asi ještě nebudu,ale budu pilným čtenářem.M
sme radi že si medzi nami, ale mohol sa začať trošku lepšie a svoj príspevok vložiť do sekcie:
Fórum o fóru SVARFORUM
Diskuse o tomto fóru. Problémy, tipy na vylepšení, apod.
pošlem
arno napsal(a):
Mahel neupni to prosím ťa, kto bude chciet tomu to poslem,dík
Arno, nemáš prosím schéma, případně servis manual na colt 130?