SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý deň, pomôžte mi prosím s výberom kukly pre novoznikajúcu firmu. Ide o to že pri prípadnom nedovarení alebo nesprávnom zvarení v robotickom pracovisku, obsluha, zvárač bude opravovať zlé kusy ručne. Takže potrebujeme vybrať kukly ktoré by spĺňali kritéria pre zváranie hliníka MIG MAG, aby bola ľahko nasaditeľná a dobre sedela a samozrejme aby spĺňala všetky bezpečnostné kritéria. Moja privátna voľba by bola ESAB SENTINEL alebo LINCONLN VIKING. S tými mám osobne veľmi dobré skúsenosti. Skúste mi navrhnúť ešte nejaký rozumný kompromis prosím. Cena nie je top kritérium ale samozrejme keď sa dá ušetriť ušetríme
3M Speedglas s certifikatmi nieje problem dlhodobo overena setrite na upratovacke nie na ociach
(mesacny plat upratovacky=1kukla 2 mesiac aj s clean airom)
Editoval ihlan (01-08-2018 19:12:14)
A co takto sa opytat toho zvaraca co bude tie nedovarky opravovat? Co by chcel tak asi mat pred ocami?
inak preferujem tiez Speedglas
Zvaračov bude neskôr 6. Ja som prvý, dostal som na výber. Nasledujúci už nebudú mať túto vymoženosť.
Ak vyberies zle budes to zvarat sam .-)
Speedglas TOP.
Keby som mal firmu, ktorá sa venuje niečomu takému, tak ani neváham.
Speedhlas je top, ale mel jsem osobně na vyskoušeni i LINCONLN VIKING skoušel jsem tigem kolem 100A tam už Speedglas 9100 mela nejake problemy lincoln Viking byl na tohle svařeni tigem v pulzu top.
Ďakujem za všetky názory.
“Víťazom sa stala “PANORAMAXX” od Optrelu.
Hádam ma nebudú “preklínať.
Optrel/fronius _vizor 1000/3000 jsou vyborne kukly....
Stránky: 1