SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
tomaslad - chapem, ze sa Vam pravdepodobne nepaci kolko moze firma zarobit pri poctivej manualnej praci na kusovej vyrobe. Podotykam ze Vam nic nebrani v danej oblasti uspesne podnikat s minimalistickymi ziskom na hrane prezitia.. Zakaznici maju take lacne firmy a zivnostnikov radi, pokial ich nezacnu nahanat kvoli roznym reklamaciam... potom sa im uz zial, nevedia dovolat...
Jestli že matroš bude za 5500Kč tak z moji dílny ten svařenec odjede za 12000 Kč . Třeba s dokladem +DPH vždyt je to jen taková kravina. Běžně svařuji Posuvné brány i pro jiné firmy za 4500 +matroš
pat napsal(a):
Jestli že matroš bude za 5500Kč tak z moji dílny ten svařenec odjede za 12000 Kč . Třeba s dokladem +DPH vždyt je to jen taková kravina. Běžně svařuji Posuvné brány i pro jiné firmy za 4500 +matroš
Konečne normálna reč!
Máš pravdu je to úplna kravina ( paleta).
Ďakujem
no známý co dělá konstrukce, tak před pár lety říkal, že cena je za kilo. Tehdy říkal něco o konečném výrobku cenu v rozmezí 120-150Kč/kg. Tehdy do vycházelo 1/4 ceny je nákup materiálu, zbytek práce, režie.
To se tak nedá Tady byl jasný výrobek a tak každý kdo to někdy dělal ví jak dlouho to bude dělat a kolik to bude stát . Chci omítnout garáž tak se také ptám u zedníku za kolik ,každý jen plácá kolik se bere od metru a podobně .Já mu říkám tady je garáž a Ty řekni za kolik .Nic víc mě nezajíma. Jestli bude chtít prachy na omítce jako za nahazováni obýváku tak dobrá ale musí to také tak vypadat .Jinak se to bude předělávat. To jsem napsal jen pro to že já jsem laik zase na jiné věci .Tak chápu že každého zajíma kolik bude cálovat
Ďakujem za príspevky.
Niekedy mi to tu pripadá, ako niektorí členovia robia za naturálie a kupujú si veci výmenným tovarom. Chlieb, ktorý dávate do úst tiež musíte kúpiť za nejakú cenu.
Však, každý z Vás robí za nejakú cenu nie?
To, že sa do ceny musia započítať rôzne réžie je pekné, ale koľko krát budete robiť aj tak, že polknete slinu a idete ďalej.
Bohužiaľ taký je biznis.
Ešte raz ďakujem a považujem to za uzavreté.
Zdravím Vás,
píšem Vám ohľadom tej ceny za paletu.
Už sa vyrábajú za 400€ s DPH a materiálom v cene.
Ďakujem
Tak to jste docela levný a zákazník bude spokojený. Z toho, co jsem psal dřív jsem typoval, že se dostanete někam na hranici 500€. Zřejmě máte dobrou mechanizaci na polohování při svařování.
Podotýkam, ze my to nevyrabame.
Dopytovali sme niekoho, kto by sa do toho pustil.
Výrobcu som sa pytal, ze ci je spokojný, a on na to, ze nadmieru.
Tak som to ani dalej neriesil.