SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Já mám 8 roku starý ALFIN 140 a jsem s ním naprosto spokojený. Dokonce svařuje i hliníkovými elektrodami. Problém je u této svářečky s cenou, teda s jejím nástupcem ALFIN 150 TP. Hledal jsem na netu alternativu a u ALFY sem našel svářečku Pingl 160, za poloviční cenu než ALFIN 150. Jenomže pouze na jednom eshopu http://www.centrum-naradi.cz/product/44 … pingl-160/ .... mate s touto svařečkou někdo zkušenost?
Měl jsem možnost s Pinglem 160 svařovat na předváděčce ve Znojmě, kde byl k porovnání s Gamou 160. Pro mě byl Pingl jasná volba. Zkoušeli jsme svařovat i elektrodami 4 mm a žádnej problém ani po 6 vyvařené elektrodě. Oproti Gamě líp zapaloval a oblouk se mi zdál stabilnější.Podle mě je tahle svářečka o dvě třídy výš než by jeden čekal podle ceny 4500 kč. Podle prodavače je to novinka, ale odvozená od svářečky Pegas, kterou dělají v Třebíči už léta. Doporučuju.
Stránky: 1