SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim jsem zde na diskuzi poprve..byl jsem sem odkazan z JAWAMANIE.to jen pro uvod.potreboval bych tak trochu poradit byla mi nabidnuta koupe COčka ktere udajne nove stalo 15 000kc nyni ho muzu mit za 5-6 tis.potrebuju poradit jestli se to vyplati..je to svarecka motorola HU(prehlasovane)GE. dal bych sem fotku ale bohuzel nevim jak...chtel sem se zeptat jestli s tim ma nekdo zkusenosti atd....ve svereni budu zacatecnik pokud tuto svarecku koupim...zatim jsem to nedrzel ani v ruce.diky moc
Krbetz, pošli mi tu fotku na mail admin-zavinac-svarbazar.cz a já ji tu vystavím. Fakticky je to Motorola? To koukám jako blázen. Googlem jsem žádnou Motorola HÜGE nenašel, ale zkoušel jsem to jen chvilku. Všude samý telefony Jsem na tu fotku zvědavej. Klidně udělej a pošli obrázků více, jo?
tak mel by si to mit na mailu..na fotce to neni moc videt ale opravdu je to motorola...nevim:-)..ja jak uz sem psal sem ve svareni UPLNEJ amater tak bych potreboval vedet jestli s tajtou masinou nema nekdo zkusenosti atd....diky moc za ochotu
Tak tady jsou ty zaslané fotky:
Je vidět, že ze záhadné Motoroly HÜGE se vyklubala docela známá GÜDE MIG 155/4. V současné době se nový stroj prodává za necelých 11.000,- kč, což je vzhledem k maximálnímu prudu 110A opravdu hodně. Ale za 5.000,- bych do toho asi šel. Na vyvařování karoserií to stačí.
Nedávno mi ji někdo nabízel novou i s fakturou za 7000,- z nějakého výprodeje neprodejných skladových ležáků. Myslím, že normálně se snad už ani neprodává.
Jen by mě zajímalo, jak autor přišel na to, že je to Motorola ...
no motorola je tam napsano..tak me za to nesezer ...je to v pravem rohu dole...ale diky kvalite -nekvalite fotek je to spatne videt kazdopadne diky za nazory..
Omlouvám se, nechtěl jsem se do nikoho "pouštět". Svářečku jsem si prohlédl a zjistil jsem, že řídicí elektronika je založena na procesoru od Motoroly (teď již od ON-Semi).