SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím omylem sem si domu přinesl láhev ne čistého argonu , ale směs Argonu(84%) s CO2(16%), všiml sem si toho až doma zkusmo sem to teda skusil ale pění to a svár je tvrdý křehký spálený, je to moje nešikovnost nebo to mohu prostě vyfoukat do ovzduší a koupit jen argon?
Vyfoukat směsný plyn určený pro metodu MAG/MIG je docela škoda, ale když pro něj není využití ...
Vyměnit s někým.
Ja mam zase flasku argonu a na cerny se mi to taky moc nehodi:-D odkud ses?
JimBeem napsal(a):
Ja mam zase flasku argonu a na cerny se mi to taky moc nehodi:-D odkud ses?
Sem z prahy ,je to 10l láhev závit na argon, a využít fakt není a cena spotřebního zboží je mi tak nějak šumák. ...
No to je pres pul republiky :-(
Možná tě to příjemně překvapí, ale dnes ti bez problému pošlou překližku 6 x 1200 x 2500. Poslat flašku je veverčí pšouk. Přes půl republiky to je pšouku jenom půl.
poslat prázdnou no problém , poslat plnou byť s nehořlavým plynem je už problematické, česká pošta tě vyhodí i z pobočky, PPL za to chce slušnou přirážku a pak přijede ridič kterej ti to nevezme hlavně že ví prd co to je ale má předsudky, odvézt to někam dál jak 50km se už nevyplatí, stálo mě to vyfoukat 550kč, to se už válí doma výrobky za víc peněz pro který si už nikdo nepřijel. jinak není problém poslat i 12m I150 (traverzy)
Welda napsal(a):
Možná tě to příjemně překvapí, ale dnes ti bez problému pošlou překližku 6 x 1200 x 2500. Poslat flašku je veverčí pšouk. Přes půl republiky to je pšouku jenom půl.
Nemůžou tě s tím vyhodit, když neví, co je v krabici nebo spíše bedně. Přišla mi 20 litrová flaška s 20 MPa kyslíku z Polska. Přinesl to kurýr české Pošty až ke mně do 8. patra a ještě mi popřál hezký den :-)
Ale neposílal bych to teď před vánocema, kdy tam mají všichni přepravci hrozný frmol, makají od nevidím do nevidím a jsou z přetížení permanentně naštvaní.
Kde sa da kupit zmes ar/co2 na slovensku, resp. v bratislave? Ar ani co nieje problem ale zmes som este nevidel tam kam chodim menit flase ja (hastex/livonec)
michal84 napsal(a):
Kde sa da kupit zmes ar/co2 na slovensku, resp. v bratislave? ....kam chodim menit flase ja (hastex/livonec)
kusok od Hastexu smerom do mesta asi 1km na Magnetovej Chobola Bratislava mix drzi. Kontakt
Editoval ihlan (08-02-2018 14:10:09)
michal84 napsal(a):
Kde sa da kupit zmes ar/co2 na slovensku, resp. v bratislave? Ar ani co nieje problem ale zmes som este nevidel tam kam chodim menit flase ja (hastex/livonec)
...zmes si si možno akurát tak nevšimol nakoľko ja som skôr nevidel výmenné miesto, kde by zmes (prinajmenšom M21) nemali alebo sa nedala objednať (keď nepočítam jednu iba "céočkáreň"). Dokonca mi v PT GAS do vlastnej fľaše namixovali zmes presne takú akú som chcel.
Editoval FF (10-02-2018 05:09:58)