SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
zdravim mam problem vlastnim invertor gama 160 pri svarovani se stava ze z invertoru vychazi pisklavy zvuk a oblouk hasne nekdy to dela nekdy ne prosim o radu stari invertoru je 4 roky
to si kedy všimnul ten pisklavý zvuk ? a nemáš to na predlžováku a 3,15 elektrodami skúšaš weldingovať ? :-)
dela mi ten pisklavy zvuk asi 3 roky jde s tim svarovat ale obcas to udela ten pisklavy zvuk vychazi z invertoru co je weldingovat
nedělá to větrák?
vetrak je dobry hasne oblouk jakoby tam byl pokles napeti
prosim nevite nekdo kde to nechat opravit
Zkus tady.
http://www.omc.cz/servis-2
Mě teten muj invento Gama 160 piska taky stačí přepnout na čelnim panelu přepínač _kolibku do polohy Tig a vypnete hod start a piskaní přestane!!! Hostart zvysí cea 0 10% nastavené ampry aby se lepe povedlo zapalit el oblouk elektrody aby oblou hořel na začátku stabilněji..... svařečka je v pořádku sam ji mám už 7 let...
Já bych také zkusil origo servis, z vlastní zkušenosti: dají to dohromady a dá se se servisem i telefonicky domluvit co a jak a tím to trochu kontrolovat
Stránky: 1