SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj.nemáte někdo zkušenosti s firmou Weldcom energo?Měl bych pro ně dělat v zahraničí,ale neznám je,nevím jestli jsou spolehlivý,jestli platí atd.nemáte s nimi někdo zkušenost?Díky
Mám s nimi zkušenosti a od loňského roku mi dluží za práci 6.000 Kč a mému kolegovi, který na akci dělal se mnou zhruba 15.000 Kč. Je to velmi neseriozní firma.
Pozor neplatiči.
Nezaplatili mne za praci v Nemecku 93 000 Kč.
Ted se prejmenovali na firmu JOBBUSINESS INTERNACIONAL s.r.o - ale jsou to stejne lidi.
info na tel777 328 121
Kolegové.
Vyhíbejte se kontaktum z firmou Weldcom Energo ( jedantele Daniel Vatrt a Lenka Hubalova ).
Naslibuji hory doly. nevěřte této dvojce, podvodnici.
Nepatej lidem, firma je v upadku, před inslovenci.
Pan Valtr nutně potřebuje 4 lidi do frankfurtu. Když jsme mu řekli, co se o něm píše, tak nasliboval jak pošle peníze na 14 dnů dopředu. Tak uvidíme. Do pátku má čas. Za chvíli jsou Vánoce, takže se nikam už nehrnu.
Dodnes nemám peníze z Frankfurtu už přes 2 měsíce,nikdo nezvedá tel. a nekomunikuje a když už tak jen sliby,hodně špatná zkušenost.
Všem pozor na firmu Weldcom Energo s.r.o. a firmu Jobbussiness International s.r.o. obě zastoupené Danielem Vatrtem proti firmě Wekdcom Energo jsou vedené 7 exekucí od listopadu 2016. P Vatrt podniká vesele dal. Máme na ne vystaveny platební rozkaz ale s takovým počtem exekucí je nám k ničemu. Mám seznam exekucí ale nevím jak ho jsem vložit.
Zase Vatrt a Hubalova?
Cudujem sa viac a viac a viac:
- ze to nevadi ziadnemu z kompetentnych uradov.....
- ze sa stale najdu odvazlivci, ktori si toto dobrodruzstvo "musia" vyskasat na vlastnej kozi......
- ze sa pan Vatrt s pani Hubalovou neboja chodit po ulici.....
Uz boli minimalne dve reportaze v televizii o tychto firmach a tychto ludoch
Editoval rcp (12-11-2019 11:34:50)
Takových nebo podobných je spousta. Mně osobně dluží poslední firma asi 60k, byla v likvidaci, ale už podniká vesele dál pod jiným názvem a samozřejmě se stejnými lidmi. Zákony to umožňují. Bohužel i toto jsme si před lety vycinkali.
Neverending story.....
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nato … paign=null
Hledáme další poškozené firmami Daniela Vatrta a Lenky Hubalové pro rozšíření trestního oznámení na jejich firmy a osoby. Trestní oznámení je podané pro podvod. Pomůžete celému případu když se s námi spojíte.