SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Rad by som vedel ci je tento inventor dobry.chcem pouzivat viacej MMA.zvaranie.dakujem za odpovede.
roman.t1 napsal(a):
Rad by som vedel ci je tento inventor dobry.chcem pouzivat viacej MMA.zvaranie.dakujem za odpovede.
Je nutný na to zakládat další vlákno? Stačilo se zeptat v původnim. Nechci zbytečně prudit, ale pak tu je zbytečnej bordel
chcem kupit nejaky stroj,poradi niekto.?spolahlivy-dlha vydrz aby nevypol po par bazickych elektrodach
Kup si silnejši a ten ti vydrži dlhšie zvárať.
Nebudeš zvárať na maxime a tym padom budeš mať rezervu vo výkone a lepši zaťažovateľ.
Kitin 150LA se od 170LA neliší v zatěžovateli, teda alespoň tak je to uváděno výrobcem. Myslím že pokud se ti tato značka/zdroj líbí určitě jeho koupí neprohloupíš. A jak psal alofok na tohle téma je tu spousty odpovědí a taktéž na svarinfu spousty rad ohledně koupě nového zdroje. Není na škodu si tyto rady prostudovat a následně položit konkrétnější otázku jak silný materiál jaké elektrody co očekáváš pod pojmem dobrý... Trochu to rozvést abychom tu nepsali články, které již napsány jsou.
Nebo to chytit za správný konec, zajít do specializované svářecí prodejny a zdroj si odzkoušet sám Vše k němu by ti měl prodejce dokázat objasnit.
Já vlastním Kitin 170LA, dle mého je to fajnový invertor ale zatím jsem plný výkon využil pouze při pálení/řezání železa elektrodou.
chcem ho pouzivat na bazicke elektr. obcas napojit na predlzovak.ten kitin150 sa mi pozdava ma dobru zatazitelnost je pri40c.?pozeral som Gysmi161 ta ma zatazenie pisane pri 20c.to je dost malo nie?
Stránky: 1