SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den Měl bych takový dotaz po zapojeni svářečky do elektrické sítě a následném zapnutí , se mi roztočí výlet drátů na maximum a nejde s tím vůbec nic dělat Začlo to dělat po převozu z místa A do místa B jedna se o stroj 1f migo 165 ceska kopie omi .Děkuji za jakoukoliv radu
Odpojit hořák aby se zjistilo, zda není trvale sepnutý posuv zablokovaným tlačítkem na hořáku, nebo zratovanými dráty ovládání posuvu. Pokud i s odpojeným hořákem posuv pojede trvale a nenajde se závada typu prodřený/zkratovaný drát ovládání, nebo tzv. slepený stykač/relé motoru posuvu (zkusit poklepat), nezbyde, než aby se na to podíval někdo, kdo trochu rozumí elektronice (zapojení není složité, ale do detailu to tady vysvětlit nepůjde).
Editoval Pruduch (06-12-2017 10:34:48)
Dekuji za pomoc,Horák odpojen beze změny ,v kabeláží viditelného nic není , ještě jsem zjistil ze nereaguje ani ventil plynu při zmáčknutí hořáků, ,
Nemáte ji náhodou v režimu "zavedení drátu"(nevím jestli ji má)?Hádám podle toho nereagujícího elmg ventilu.
Editoval Ládes (07-12-2017 17:41:56)
Právě že Migo stejně jako OMI 165 spínač zavedení drátu nemá (pokud je mi známo).
Směr servis.
Vyreseno odešla cela jednotka po vymene vse bezi jak má jen příčina ne zjištěna, děkuji i tak za pomoc
Stránky: 1