SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zopar fotiek z videa zvnutra. Chlapik hovori ze 75$ asi sa ho opytame kde to kupil. (cakam na odpoved )
ked to poslali do Ruska(?) hadam nebude odtoho predajcu problem to poslat na zapad
Editoval ihlan (29-10-2017 11:30:59)
Ihlan, do ruska to nikto neposielal.. Typek to kupil na ukrajine... kedze pri cene spomina americke dolare, znamena to, ze ukrajinska hrivna ide rychlo dole vodou a za nejaky ten rok by vo videu bola spominana cena zavadzajuca..
vyrobca napsal(a):
Vcera nahrana na youtube recenzia o tejto anorekticke jednym ukrajincom. Predpokladam ze trosku budete rozumiet rustine... https://www.youtube.com/watch?v=GXNe_GEQju0
Nikolaj Cernak - jeho kanal sledujem uz dlho, ma tam plno dobrych vychytavok
Je to stále zajímavější i s cenou ...
Tá cena je tam dlhodobo v prepočte na eura medzi 75 a 85.
Víš , pro mne je rozdíl 75E a USD ....
Tak mam odpoved chlapik to kupil unich na trhu kontakt mam ale je to na dlhe lakte.
UPS Slovakia napsal(a):
Dobry den
zalezi akym servisom to poslu a cena zavisi presne od hmotnosi a rozmerov balika
orientacne cena za 3 kg zasielku sevisom Expres Saver je 387,24 eur s DPH
S pozdraovm UPS Slovakia.
UPS Ukrajina napsal(a):
Otras Доставка в Братиславу- 3028грн (112$)
z ciny pride balik za 1dollar alebo zadarmo ale z ukrajiny je to problem
Editoval ihlan (06-11-2017 10:33:49)
No Dnipro je už aj u mňa doma. Zobral som 258 dpk hlavne kvoli cene. Bude to stabilná zváračka v aute tak aby som neľutoval prípadnu stratu. V balíku sú gumené káble 2,5m kostra a 3m elektróda. Kostra ako na nabíjačku už vymenená. Kladivko -štít na zahodenie ,keby radšej to tam ani nedávali. Vyvarené cca 10 elektród dojmy ? Zvára dá sa použiť myslím na domáce použitie je v pohode- potvrdzujem rozdiel v "A" tak 20-30 je určite rozdiel medzi nastavenou a skutočnou hodnotou 2,5 ka ide v pohode okolo 100-110A a 3,2 okolo 140. Potenciometer citlivý keď sa ho dotknem v momente skáču "A" aj 20-30 hore dole. Teraz už len otázka koľko to vydrží. Cena bola 119€ cez Bazoš.
Při pátrání po Dnipru mě docela pobavil tento web http://prosvarka.com.ua/svarochnye-inve … m-sab-210, resp.reklama na něm umístěná o českých svářečkách zn.Tesla.
Uz zoberte so ruky klestak niekto a zmerajte to.
Atlane , kam na ty koko tiny chodíš . K čemu je klešťák ???????????? vaří to čtyřkou ? Vaří to 3patnáctkou ? Vaří . Co chceš měřit ? Posuň si knoflík o 30A dolu a je . Já tedy dávám proud , aby to svářelo . V životě jsem to neměřil . Nač ?????
Atlan, keby som mal po ruke klestak na DC tak je to uz davno zmerane.... lenze siroko daleko okolo mna maju vsetci klestaky len na AC.. a kupovat DC klestak kvoli jednemu meraniu sa mi veru nechce..
Nieje to take drahe https://elektro.bazos.sk/inzerat/786233 … tmeter.php
bobobo napsal(a):
Atlane , kam na ty koko tiny chodíš . K čemu je klešťák ???????????? vaří to čtyřkou ? Vaří to 3patnáctkou ? Vaří . Co chceš měřit ? Posuň si knoflík o 30A dolu a je . Já tedy dávám proud , aby to svářelo . V životě jsem to neměřil . Nač ?????
Pre zaujimavost, proste ma zaijima kolko A to vlastne dava. Hlavne sa dozvieme maximum.
A 4 to asi varit nebude.....
Atlan napsal(a):
.....A 4 to asi varit nebude.....
ale vari - zvaracka ani so 4-kami nema problem - len musis mat dobry istic
http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic … 90#p116390
mimochodom, ten displej chvilu funguje a chvilu zase nie - obcas sa "opravi" pocas zvarania
ale to je len taka kozmeticka vada
ako pise bobobo - treba nastavit potenciometer, aby to zvaralo, nie aby tam bolo nejake pekne cislo
Editoval rcp (06-11-2017 23:08:01)
zahajskej...dobrá inspirace, mimochodem mnohem více pobaví domovská stránka:
http://www.teslaweld.cz/?page_id=745
tolik pravopisných a kontextových chyb pohromadě se vidí opravdu málokdy. Začíná to již nadpisem. Smál jsem se stále víc, a když jsem se na konci stránky v adrese firmy dočetl, že sídlí na ulici ,,,,,,,,Přumyslová 2,,,,,,,(dvě chyby v jednom slově).........tak to mě to mě fakt poslalo pryč.... :-)
PS: Opravdu rád bych si přečetl návod k použití tohoto modrého zázraku z Plzně, který má podivuhodnou fičůru:
,,,,,,Schopnost pracovat na samostatně,,,,,,
Ve videu v odkazu výrobca je v min. 11.30 vidět, že inverot signalizuje přehřátí a vypne se. Takže to s tou zatížitelnosti asi nebude tak slavné. Protože tady již bylo několikrát zmíněno, že je nutno nastavit proud vyšší (o 40A) než odpovídá zkušenosti. Proto považuji za zajímavé to změření. Ne pro potřebu nastavení proudu při sváření, ale proto, jak jsou důvěryhovné deklarované parametry. Tím nechci zpochybňovat použitelnost tohoto invertoru- jistě sváří dobře. Jen si nedovedu představit ten technický zázrak, který umožňuje buď vytvořit zdroj 200A s malým ztrátovým výkonem ( dosud neznámý princip výkonných spínacích polovodičových prvků), nebo dosud neznáný princip chlazení prvků pracujících na známých principech. Můj závěr je, že deklarovaný proud je marketing, to samé zatězovatel. Věřím ale, že na běžné použití bude plně vyhovovat a v regále v garáži nezabere moc místa. Pokud je pravda, že spínací prvky jsou od firmy Fairchild.
Další video:https://www.youtube.com/watch?v=rAyWaTalckA
Famater, netusim preco ta ledka na prehriatie blikla a cele sa to vyplo. Klasicky by mala svietit a signalizovat prehriatie, pokial sa invertor navychladi... schvalne som si zapol invertor a vypol, ci neblikne ta cervena ledka pri vypinani... neblikne ani nahodou..
na inom videu zo starsim modelom 210-ky https://www.youtube.com/watch?v=mdf8-Z7Y-cQ chlapci odpoja ventilator a skusaju kolko elektrod vyvaria pokial sa masinka vypne. Vyvarili 2 elektrody a stroj sa vypol. 3:26 cervena dioda svieti v kuse a stroj nie je vypnuty, len sa dochladzuje bez ventilatora...
Editoval vyrobca (07-11-2017 14:38:42)
Podle mě tu stupnici pitomci udělali tak, že zkratli šňůry a měřili proud a ono jim to pak ukázalo i 200A
nemám s elektrikou zkušenosti ale tady nějaký polák měří proud ampérmetrem a skáče to tam od 120 do 200A
Výrobca, také nevím co se stalo. Při přehřátí by se měl zablokovat výstup a měl by běžet ventilátor. Stalo se něco, co ten rus ani neokomentoval. Jinak je ten invertor také sympatický. Mám ale TP1500, tak by to byl zbytečný krám.
Ja mam 250 a..
kupena cez bazos sk, cca 100e pred pol rokom.Samozrejme ten blabol o 250A som bral ako humor a ...naozaj.
Ziadne velke hura to teda nieje .Max. prud zmerane kliestakom je cca 156A pri max polohe portaku-hlavne ze display veselo ukazuje 250.
Elektroda bazicka 3,2 no zapali to ale prievar dost slabota .Zapalenie cerstvej el.v pohode az vyborne no prerusena a znovu zapalovana el.je cista otrava -musim riadne skrabnut,aby sa chytila a je jedno ci 2/2,5/3,2ka.Tie kratucke kable -hm,neviem ci nebudu davat kable ako k varnej konvici 0,5m max.
Plusy ,mala ,lahka,lacna,ked uz hori el.je celkom v pohode kratky stabilny obluk -maly rozstrek.
Prirovnam ju ku Game 1550 ma podla mna podobne vlasnosti aj vykon.
Moj nazor je ,ze je to zvaracka na el 2/2,5 pre tenke veci na obcasne lepenie.Konstrukter mohol racej ako cmarat 250A a podobne hluposti popracovat na zapalovani elektrody hlavne uz takej ktora je ciastocne odhorena.
Ked porovnam toto a napr K220 alebo UTA 200 ci LORCH 180 -ten je asi naj.(vyborne zapalovanie obluku pri akejkolvek polohe ci odhorenj elektrode,hrdza ,tenka vrstva farby ,zinok a pod)
ps Zatial mam overene ze zvar je ok vtedy,ked struska sama po zachladnuti zvaru sama odpadne,alebo po lahkom poklepe -aspon bezne EB el. sa mi tak javia.
Hlásím, že u mě Dnipro zatím OK. O víkendu jsem k sobě vařil rezatý roxory 16 mm 2,5 el., měl jsem to na maximum abych tu rez provařil a 16 svárů ok, kosmetické poklesky schová beton. Akorát mi začíná nevyhovovat ten popruh a extra krátké kabely. Asi tam implantuji malé závitové oko a budu strojek pověšovat přes karabinku na nějaký závěs v případě potřeby a ty kabely fakt chtějí delší, alespoň 3 metry oba vč. přívodu. Takhle se to pořád nějak sméká a nedosahuje tam komfortně kde je třeba vařit.
Mp80 neviem ci novy alebo starsi typ lorchu je ten co tak ospevujes ale ja som skusal s jednym zvarat neobrusene zelezo u znameho na stavbe a zapaloval horsie neocistene zelezo ako ewm -ko pico ,ze az tak ma ta masina neoslnila
Kimbo napsal(a):
nemám s elektrikou zkušenosti ale tady nějaký polák měří proud ampérmetrem a skáče to tam od 120 do 200A
Ano je to dobře.. udaný proud je maximální v oblouku nikdy nebude stabilní (vzdálenost elektrody) vždy když je bez oblouku samozřejmě spadne...