SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Kdyby měl někdo zájem prodám filtrační jednotku CleanAIR Basic 2000 Dual Flow + náhradní baterka, Kukla Kemppi Beta 90 k tomu. Vše používáno cca týden takže jako nové cena 8000,-kč
Foto zde : http://www.jpeg.cz/images/2015/11/28/XZkvd.jpg
mel bych zajem.. prosim piste mail nebo 723050412. diky
Dobrý den,púotřeboval bych poradit-mám kuklu Kowax,dokoupil jsem si ventilační jednotku Clean air basic 2000,mám vše,kromě toho dílu-trubky,který je v kukly a proudí z ní vzduch do kukly,marně to hledám na internetu,může někdo poradit,popř.zaslat odkaz,kde by se dal sehnat?
zkuste www.kowax.cz
Ten kanal stoji mimochodem 1800kc za kus plastu. Kontaktujte malinasafety.
Hadice pro Kowax ventilační jednotku stojí 750Kč (KWXSADT) a látkový ochranný převlek 378Kč (KWXSAKT), Hlavový kříž s se vzduchovým kanálem včetně celého šroubení 302Kč (KWXSAHK)
Samotný částicový filtr mě přišel na 600Kč (KWXSACF)
Pokud tedy Vaše Clean air basic 2000 má stejný průměr vsuvky hadice jako u Kowaxu
Editoval Discovera (04-11-2016 19:01:35)
Ahoj. Chci se zeptat nevíte kolik by stalo předělat kuklu Kowax 820 na filtraci. At už originál nebo třeba clean air? Děkuji
Hlavový kříž s přípravou pro odsávání stojí 300kč ale potřebuješ do skeletu kukly i zip a ten koupit zvlášť nejde, takže musíš od Kowaxu koupit i nový skelet kukly za 870Kč. Samotná těsnící rouška kolem kukly na druhou část zipu stojí 900Kč. Zbytek viz výše
Clean Basic 2000 by sa mal dať jednoducho namontovať asi na každú kuklu. Suché zipsy čo držia vzduchový kanál o hlavový kríž sú samolepné ,rovnako aj tie na rúšku.
Díky moc. Ještě se zeptam jestli nevíte kde dobře sehnat filtrační jednotku? Chtěl bych si to pořídit
Discovera daj kontakt dik
Zkuste f.Chobola.
dokupil som a namontoval do kukly "CLEANAIR basic 2000"....ALE SOM ZTOHO TROCHU ROZčAROVANY, FUNGUJE TO DOBRE, ALE TEN PRIEVAN MI TAM PRI čELE VADI, SOM AKYSI HAKLIVY CELKOVO ALERGICKY NA PRIEVAN, TAK NEVIEM čO DALEJ... a to je vlastne už skoro akokeby leto...
ake s tym mate skusenosti? dik
Vadilo mi to prví deň ,potom som si zvikol. To fúkanie do očí mi bolo nepríjemné. Teraz si to už ani neuvedomujem ba naopak ,ventilácia v tomto teple príjemne chladí. Už by som bez nej nechcel zvárať. Ktorý máš presne flow control či dual flow?
Editoval Robi G (29-05-2017 13:56:23)
to som z bazaru kupil motorček starši dve rychlosti) a ostatne veci mi k tomu dal nove baterie, opasok, aj hadice , Ten kanal som ale mosel kupi novy...fuj tolko penazi za kusok plastu.
a na tych speedglaska som teraz pozeral že to maju niektore aj odspodu....u nas je zima aj v lete - fuj
Editoval tarzan (29-05-2017 14:49:20)
Škoda , dva kanáli se mi doma válej.
Tloust napsal(a):
Díky moc. Ještě se zeptam jestli nevíte kde dobře sehnat filtrační jednotku? Chtěl bych si to pořídit
Zdravim.Mozem Vam ponuknut filtracnu jednotku clean air,ak budere mat zaujem tak info cez email.