SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý deň. Nemá niekto náhodou schému zváračky UTA 315 alebo zapojenie riadiacich jednotiek a zapalovacích modulov. Bol by som velmi vdačný.
Zdravím, zapaľovacie moduly sú tie isté, ako UTA 200 a aj riadiaca jednotka - základná je úplne tá istá, len je rozšírená ešte o jednu - tú istú - aby bolo možné riadiť dva tyristorové moduly. Schému zapaľovacieho modulu mám a schéma riadiacej jednotky je aj tu na fóre, ale mám aj tú. Daj mi mailovú adresu.
Inak k nastaveniu potrebuješ osciloskop.
Editoval mracna (02-11-2013 20:47:23)
Viem že je riadiace jednotky rovnaké ako UTA 200 ale sú aj niako prepojené medzi sebou?
Načo potrebujem osciloskop ked len opravím tie jednotky tak zvaračka musí fungovať.
Ďakujem za odpoveď.
UTA 315
Dobrý den,
než začnete "párat" řízení a měřit osciloskopem kde co, podívejte se na veškeré pojistky.
80% závad je špatně změřená pojistka - hovořím o UTA 315.
S pozdravem Zdeště
Ďakujem za radu poistky som ešte nemeral. Zháňam schému zapojenia kôli tomu že v zváračke som mal myši a mám rozhryzenú veľkú časť káblovania k riadiacim jednotkám a aj samotné jednotky.
Dobrý den,
v tom případě zaizolujte, popřípadě spojte jednotlivé dráty a na 70% vše pojede.
S pozdravem Zdeště
To mi je jasné lenže neviem kam tie káble patria kedže sú celkom odhryznuté.
Dobry deň, hladám schemu od zváračky UTA 315 I. Za pomoc vopred ďakujem.