SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Proto jsem psal, že by bylo dobré ukázat fotku sváru.
https://ibb.co/nAHwHQ
Jen dodám, ze jsem absolutní amatér a svařovat se učím. Stroj Lincoln 200MP, plech 5mm
Edit: Ještě dodám, ze když si to tak uvědomím a po přečtení názoru Famatera, tak těch 110 je opravdu moc a někdy mi přišlo, ze spis řezu, než svaruji. Samozřejmě budu rad p, za každou připomínku a radu!
Editoval DzordanoBruno (19-08-2017 20:15:47)
Hmmm mas 2 moznosti, skusat a skúšať. Alebo niekam ist nech ti to niekto ukaze. Je rozdiel zvarat 10mm matros a 3mm matros, a ine zvarat nad hlavou a ine polozene na zemi.
Moc proudu poznáš podle sluchu a nadměrného rozstřiku.Hodnoty proudových rozsahů bývají na obalech elektrod.2,5 se dá svařovat od cca 75A podle toho jak se s ní vypořádá zdroj.Zkus taky pomalejší vedení(podmínkou je opět nižší proud)
Editoval Ládes (21-08-2017 14:44:21)
Nedalo mi to a dneska jsem zkusil 90A bez dalších funkcí. Pak 90 s funkcema......proste jsem zkoušel. Dostal jsem se i na 80A.
Housenka u nižších proudů je mnohem hezčí a struska šla tak oklepat lépe. Takže kolem a kolem. Díky za připomínky a je to opravdu o tom zkoušet )
Stránky: 1 2