SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
mám několik kukel, i Kowax, už asi dva roky maká nouproblem. Jen jsem dnes vařil venku na slunci a trochu se plašila, nechtěla párkrát okamžitě zhasnout - když jsem stál proti slunci.
Asi chtělo poštelovat citlivost, na což jsem se vykašlal, mám ji nějak nastavenou a jinak maká. Stála myslím 12setKč.
aha, teď jsem se teprve podíval na předchozí stránku. Za ty dementní srovnávací údaje bych se k tomu banu také přiklonil.
Editoval bourač (01-05-2017 21:12:25)
Stačí dát nějakou plachtu nebo něco.
seženu samolepky zdarma
jees napsal(a):
Já zase doufám, že přitvrdí a rozešle nám zdarma výrobky Kowaxu k vyzkoušení, někomu kuklu, jinému svářečku nebo sud drátu
i s autem. To by mi barevně neladilo, už jsem přešel na jinou značku kukly
Dobrý večer, jmenuji se Vaňátko Petr, zastupuji zde na fóru otce, pana Roberta, tak kdyby byli nějaké dotazy ohledně našeho zboží, neváhejte se na mě obrátit. Snad to nebude brané jakože si tu dělám reklamu, kdyby ano, tak smazat a omlouvám se...
Dobrý den, tahle kukla má prosím něco společného s kuklami Kowax 820? V práci jsem nafasoval kuklu Kowax 820 s filtrem a na kazete je nápis Tecmen.
Stránky: 1 2