SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Hmm, nebojte taky byly, z extra jemný kozinky, spešl jemný malý rukavičky,hi
No fuj ten sef je ale zvrhlik no a tu diagnozu ma mozno aj zo zvarania pripadne kombinacia dalsich diagnoz.
Vykyv pocasia cca 7dni citim tiez Skuste mu kupit olej Z lubovnika svatojanskeho akurat to ma par nevyhod
je to fotocitliva tinktura ale pomaha to na zapaly aj nervovy system aj pohybovy aparat
akurat pozor davat na noc nema to rado UV pri slnku a UV sa to rozklada a sposobuje na kozi problemy preto na Noc.
Inak by ste to mali zohnat v beznej apoteke akurat to nebude AgroKarpaty ktore urcite funguje
Ale dost to pomaha ulava moze prist u po jednom alebo dvoch nociach
Som Vam nafotil dnesny makovy strudel vymenim za foto "jedlych buchiet"
Chudak chalan tu sa asi nedozvie nic dobre o zvarani len ako sa zbavit nasledkov ktore tato praca prinasa
Editoval ihlan (22-04-2017 20:23:41)
Není se čemu divit Joe66.
Tak sice už trošku starý topic ale i tak děkuju všem za pomoc svářečák jsem udělal a bylo to celkem rychlé v půl 10 na lámačky a jako jediný jsem to dal na první pokus za což jsem fakt rád
No, fajn, vítej v klubu, a co to bylo, ZK nebo EN?Teď ještě EN 135 a 141 a bude, zbývá si koupit na doma multifunkci, zdravím...
ZK 135 1.1 bylo to dobrovolné na škole s tím že nám škola zaplatí většinu čásky ze svářečáku a když už jsem dokončil k tomu i školu tak přemýšlím že si půjdu rozšiřovat dál metody.
Hmm, chyba že sis nedoplatil tu EN, nic navíc bys nevařil pouze by se ti to přísnějc vyhodnotilo, to Vám ve škole neřekli že ZK jsou passé?Já myslela podle vlákna že tlačíš eldu, tohle je líp zmáknutelný....hi
Nene, tohle nám nikdo neříkal a to vlákno topicu jsem bral když jsme si zkoušely Elektrody, jinak jsme normálně dělali s MAG
Stránky: 1 2