SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj,chci koupit tuto svařečku,na takové to domácí žvýkání,žádné profi,ale občas nějaký hliníkový profil,nějakou nerez trubku,něco na autě,pant na branku.Co vy na tuhle? http://www.expondo.cz/stamos-basic-tig- … 009?c=1378
Prosím Tě jaký hliník?
Na hliník zabudni na to potrebuješ AC TIG.Môžeš použiť obalenú elektródu ,ale to je tak celkom na nič.Viem skúšal som to.
Já bych to tedy nechtěl je to k ničemu, jsou toho plné hobby markety
To jste vážně na těch stovkách zdejších stránek na dané téma nenašel odpověď? Nebo jste se na nějaké hledání vybodnul a vypálil dotaz? Toto téma se tu probíralo mnohokrát a je si třeba uvědomit, že různých typů hobby svářeček bude přes tisíc, i když stovky jsou do detailu shodné, jen mají nalepená různá loga prodejců. Takže podle názvu se opravdu moc nedá radit, spíše podle deklarovaných vlastností. Těm se dá u levných hobby strojků věřit tak ze 20%.
On odpovědi nehledal ,je to prodejce. Doufal že pár těch krámu prodá.
Tak tohle je zcela průhledné, tohle by měl admin smazat.
Na těchto stránkách jsem nenašel žádné informace o prodejci, ani kde je registrovaný jako podnikatel.
Takovému webu bych nevěřil, že co objednám to dostanu a s reklamací to bude větší problém..
Tady bych nekoupil ani elektrodu..
a proč on se utluče sám, je to negatívni reklama
Není to reklama,ale dík.když je to podle vás reklama,mohli jste aspoň zhodnotit
Však jsme to hodnotili já bych to nechtěl ani darem. Když někdo svařuje a živí se tím má to k ničemu. Když někdo svařuje a baví ho to nechce se trápit s něčím podobným. Tady se snažíte lákat na cenu, já tvrdím že je to předražené těžítko.
pat napsal(a):
..... předražené těžítko......
Krásně řečeno. Tomu fandím.