SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravim mistní odborniky přes hlinik a jeho slitiny dostala se mi doruky motorova pila Huqarna 55 a ma olamana žebra a vyustení z vyfukoveho kanalu k pžírube vyfuku je to opravitelné běžnym hlinikoem alsi nebo amg mam možnost navařit tigem a nebo co2 a jestli je vubec oprava rentabilni jestl nebude lepší koupit novy valec na pilu ta je fungčni..
preboha toto sa oplati na motorke nad 50r alebo na niecom co sa uz neda zohnat ale urcite nie na motorovej pile kde ma aj ten motor uplne inu zataz ako prave daka stara moto
Nemusí se vyvařovat celá žebra.Stačí dovařit kousky plechu.Dal bych přednost Almg.
Daj si otazku ci nieje lesie kupit novy valec a piest kolko ma tento nabehane?
kemppin napsal(a):
Nemusí se vyvařovat celá žebra.Stačí dovařit kousky plechu.Dal bych přednost Almg.
Diky Kempine za radu valec z pily sundam a porovnam z valcem co mam na svoji pile HQ 55 aby se dovařily ty kousky žeber aby tam držely vyfukové štefty tyse tam jen nasunou a přitažením vyfuku drží. ten nekdo kdotu pilu vlastnil tak mel vyfuk volnej tak až se utřepal a serval i usazení tech šteftu ve valci..
ja len k tej rentabilite. komplet kit na tuto pilu stoji od 1100 do 1500czk v profi kvalite.
ak je to pre seba na hranie a skuske svojich moznosti OK ak je to na kseft tak je to dobre len pre toho kto to opravi
zadavatel je trosku mimo :-)))
V prvom rade by som zobral ten valec pod AC TIG a skúsil či to vôbec pôjde zvariť .
Stačí len trošku nataviť , či to náhodou nebude len peniť ...
Zdravím,navařoval jsem žebra k nějaké motorce,už nevím co to bylo za typ,ale použil jsem drát Almg5 vařil jsem metodou Mig,použil jsem měděnou podložku,no a zbytek jsem upravil menší vzduchovou bruskou a přímočarou bruskou,žádný problém práce cca 1hodina;-))
http://www.ebay.de/itm/46mm-Zylinder-Ko … Swt7pXORt8
Určitě to bude někde levneji.